Loading...

  • عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:11

    دوستان بيايد تا به همديگه در مورد غذاهاى محلى شرمون بگيم و کمک کنيم به بهتر شدن اشپزى سنتى (2080 بازدید)

    دوستان گلم بيايد تا با هم غذاهاى محلى و خوشمزه رو بهم بگيم
    سایت من سکوت قلبم اين بار تو را بهانه کرده تو صداى تنهايى من باش بين اين همه آدم که مرا از خود نمى دانند تو فقط از آن من باش عشق من
  • عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:26
    خورشت ماست اصفهانى
    مواد اوليه
    گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
    ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم
    شکر 1 پیمانه سرخالی
    زرده تخم مرغ 2 عدد
    آب 2 تا 3 پیمانه
    پیاز 1 عدد
    گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
    خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزییين
    دستور پخت
    گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملا بپزید.
    استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).
    زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
    م را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
    اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.
    حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید.
    خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.
    نکته
    اين دسر سرد سرو ميشود
    سایت من سکوت قلبم اين بار تو را بهانه کرده تو صداى تنهايى من باش بين اين همه آدم که مرا از خود نمى دانند تو فقط از آن من باش عشق من
  • عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:32
    بريانى اصفهانى
    مواد اوليه
    گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم
    پیاز درشت 1 عدد
    دارچین به مقدار لازم
    زعفران به مقدار لازم
    نعناع خشک شده مقداری
    نمک و زردچوبه به مقدار لازم
    فلفل به مقدار لازم
    خلال بادام مقداری برای تزیین
    دستور پخت
    آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم .
    پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم.
    گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)
    نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .
    سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .
    سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم .
    سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.
    سایت من سکوت قلبم اين بار تو را بهانه کرده تو صداى تنهايى من باش بين اين همه آدم که مرا از خود نمى دانند تو فقط از آن من باش عشق من
  • عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:42

    مواد لازم :
    گوشت ( گردن ) ---> نیم کیلو
    سبزی آش معطر ( مرزه ، ترخون ، نعنا ، جعفری)
    برنج ---> یک پیمانه
    ماش ---> سه پیمانه
    قمری ---> یک کیلو
    پیاز داغ و نعنا داغ
    نمک ، فلفل و ادویه
    روش تهیه :
    قمری ها رو پوست کنده رنده می کنیم
    سبزی ها رو هم پاک کرده خورد می کنیم
    بعد همه رو با گوشت و ماش می پزیم
    گوشت که نیم پز شد نمک و فلفل و ادویه جات رو اضافه می کنیم
    وقتی خوب پخته شد همه رو با هم می کوبیم تا به اصطلاح بهم دست بدن و کش بیاد !
    آخر سر هم روش رو با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم !
    سایت من سکوت قلبم اين بار تو را بهانه کرده تو صداى تنهايى من باش بين اين همه آدم که مرا از خود نمى دانند تو فقط از آن من باش عشق من
  • عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:44
    حليم بادنجان
    مواد لازم :
    بادمجون 2 کیلوگرم
    گوشت ( با استخوون ...ترجیحا گوشت گردن ) 1 کیلو گرم
    کشک 2 کیلوگرم
    لوبیا سفید یک دوم پیمانه
    برنج 2 پیمانه
    گندم یک دوم پیمانه
    پیازداغ و نعنا یه عالمه !
    نمک و زردچوبه ( و درصورت تمایل و شرایط خوب جیتون زعفرون !
    [size= 39px; line-height: 75px]طرز تهيه[/size]
    اول گوشت رو با لوبیا سفید و گندم و یه پیاز بزرگ میذاریم بپزه ...بهش نمک و زردچوبه هم می زنیم!
    بادمجون ها رو سرخ می کنیم و بعد با پیاز داغ و نمک و زردچوبه می ذاریم کمی بپزن
    برنج رو هم به صورت جداگونه می پزیم
    خب ؟
    حالا هر کدوم رو جدا جدا می کوبیم ....و بعد همه رو با هم مخلوط می کنیم یعنی گوشت و گندم و لوبیا سفید و بادمجون و برنج همه با هم مخلوط میشن !
    حالا دیگه موقع اضافه کردن کشکه ...همین طور پیاز داغ و نعنا داغ فراوون !
    نمک و زردچوبه رو هم اندازه می کنیم
    اگرم دوست داشتیم غذا رنگ قشنگتر و بوی مطبوع تری داشته باشه مقداری زعفرون آب زده بهش اضافه می کنیم
    آخر سر هم غذای خوشمزه رو توی ظرف می کشیم ، روش رو تزیین می کنیم
    سایت من سکوت قلبم اين بار تو را بهانه کرده تو صداى تنهايى من باش بين اين همه آدم که مرا از خود نمى دانند تو فقط از آن من باش عشق من
  • حسنا مامان نی نی کوچولو
    حسنا مامان نی نی کوچولو
    یکشنبه 29 تیر 1393 - 22:07
    سلام من اومدم
    خدایا خودت معجزه‌ ایو که‌ بهم دادی حفظش کن .... خدایا بابت معجزه‌ ت هزاران بار ممنونم ....
  • عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون
    دوشنبه 30 تیر 1393 - 17:52
    سلام
    سایت من سکوت قلبم اين بار تو را بهانه کرده تو صداى تنهايى من باش بين اين همه آدم که مرا از خود نمى دانند تو فقط از آن من باش عشق من




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی