عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون عضو
ارسالها: 0
عضویت: 15 اسفند 92یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:11 دوستان بيايد تا به همديگه در مورد غذاهاى محلى شرمون بگيم و کمک کنيم به بهتر شدن اشپزى سنتى (2080 بازدید)
دوستان گلم بيايد تا با هم غذاهاى محلى و خوشمزه رو بهم بگيمسایت من عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون عضو
ارسالها: 0
عضویت: 15 اسفند 92یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:26 خورشت ماست اصفهانى
مواد اوليه
گوشت گردن بدون استخوان 250 گرم (با استخوان 300 گرم)
ماست چکیده بی نمک 2.5 کیلوگرم
شکر 1 پیمانه سرخالی
زرده تخم مرغ 2 عدد
آب 2 تا 3 پیمانه
پیاز 1 عدد
گلاب، زردچوبه، نمک، زعفران ساییده به اندازه کافی
خلال پسته، بادام و زرشک به اندازه کافی (برای تزییين
دستور پخت
گوشت گردن را با پیاز، زردچوبه، نمک و آب کاملا بپزید.
استخوان ها را جدا کرده و گوشت را با گوشت کوب، درون یک ظرف مسی یا تفلون خوب بکوبید تا سفید و یکدست شود(این بخش کار بسیار اهمیت دارد).
زرده های تخم مرغ، ماست و شکر را خوب مخلوط کرده و روی حرارت بگذارید.
م را خوب به هم بزنید تا جوش بیایند. هنگامی که مایه جوش آمد، گوشت گردن کوبیده شده را در تابه ریخته و مخلوط ماست، زرده تخم مرغ و شکر را بدان بیفزایید و خوب مخلوط کنید.
اگر کل مراحل را به خوبی انجام داده باشید، غذایی به دست می آید که حسابی کش می آید.
حالا زعفران آب کرده و در صورت تمایل گلاب را به آن اضافه کنید.
خورش ماست به دست آمده را با زرشک، خلال بادام و پسته تزیین نمایید.
نکته
اين دسر سرد سرو ميشودسایت من عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون عضو
ارسالها: 0
عضویت: 15 اسفند 92یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:32 بريانى اصفهانى
مواد اوليه
گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم
پیاز درشت 1 عدد
دارچین به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
نعناع خشک شده مقداری
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
فلفل به مقدار لازم
خلال بادام مقداری برای تزیین
دستور پخت
آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم .
پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم.
گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)
نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .
سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .
سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم .
سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.سایت من عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون عضو
ارسالها: 0
عضویت: 15 اسفند 92یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:42
مواد لازم :
گوشت ( گردن ) ---> نیم کیلو
سبزی آش معطر ( مرزه ، ترخون ، نعنا ، جعفری)
برنج ---> یک پیمانه
ماش ---> سه پیمانه
قمری ---> یک کیلو
پیاز داغ و نعنا داغ
نمک ، فلفل و ادویه
روش تهیه :
قمری ها رو پوست کنده رنده می کنیم
سبزی ها رو هم پاک کرده خورد می کنیم
بعد همه رو با گوشت و ماش می پزیم
گوشت که نیم پز شد نمک و فلفل و ادویه جات رو اضافه می کنیم
وقتی خوب پخته شد همه رو با هم می کوبیم تا به اصطلاح بهم دست بدن و کش بیاد !
آخر سر هم روش رو با نعنا داغ و پیاز داغ تزیین می کنیم !
سایت من عمه مهزيار جون و مامان پارسا جون عضو
ارسالها: 0
عضویت: 15 اسفند 92یکشنبه 29 تیر 1393 - 21:44 حليم بادنجان
مواد لازم :
بادمجون 2 کیلوگرم
گوشت ( با استخوون ...ترجیحا گوشت گردن ) 1 کیلو گرم
کشک 2 کیلوگرم
لوبیا سفید یک دوم پیمانه
برنج 2 پیمانه
گندم یک دوم پیمانه
پیازداغ و نعنا یه عالمه !
نمک و زردچوبه ( و درصورت تمایل و شرایط خوب جیتون زعفرون !
[size= 39px; line-height: 75px]طرز تهيه[/size]
اول گوشت رو با لوبیا سفید و گندم و یه پیاز بزرگ میذاریم بپزه ...بهش نمک و زردچوبه هم می زنیم!
بادمجون ها رو سرخ می کنیم و بعد با پیاز داغ و نمک و زردچوبه می ذاریم کمی بپزن
برنج رو هم به صورت جداگونه می پزیم
خب ؟
حالا هر کدوم رو جدا جدا می کوبیم ....و بعد همه رو با هم مخلوط می کنیم یعنی گوشت و گندم و لوبیا سفید و بادمجون و برنج همه با هم مخلوط میشن !
حالا دیگه موقع اضافه کردن کشکه ...همین طور پیاز داغ و نعنا داغ فراوون !
نمک و زردچوبه رو هم اندازه می کنیم
اگرم دوست داشتیم غذا رنگ قشنگتر و بوی مطبوع تری داشته باشه مقداری زعفرون آب زده بهش اضافه می کنیم
آخر سر هم غذای خوشمزه رو توی ظرف می کشیم ، روش رو تزیین می کنیم
سایت من حسنا مامان نی نی کوچولو عضو
ارسالها: 0
عضویت: 13 تیر 93یکشنبه 29 تیر 1393 - 22:07 سلام من اومدمعمه مهزيار جون و مامان پارسا جون عضو
ارسالها: 0
عضویت: 15 اسفند 92دوشنبه 30 تیر 1393 - 17:52 سلامسایت من
آخرين وبلاگها