Loading...

  • ملوس
    ملوس
    پنجشنبه 20 مهر 1391 - 05:22

    رولت بستنی (1506 بازدید)

    سلام دوستان ، یه سوال فنی :
    کسی رولت بستنی درست کرده ، من امروز کیکش رو درست کردم اما نمیدونم چرا کیکم خیلی خشک شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ رول نمیشه ؟؟
    شما چه جوری درست میکنید ، مواد لازمش رو هم بهم بگید برای چند نفره . من مواد لازمش رو خودم نصف کردم یعنی مال اونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :(
  • شیرین خانومی
    شیرین خانومی
    پنجشنبه 20 مهر 1391 - 05:25
    عزیزم من اینو تو نت پیدا کردم
    خودم اطلاعی ندارم:
    رولت بستنی
    یک دسر خوشمزه و خنک برای روزای گرم تابستون برای درست کردن رولت بستنی نیاز داریم به:
    1- کیک رولت (ساده، کاکائویی و ...):
    رولت رو میتونید:
    * با استفاده از پودر کیک آماده یا دستور کیک های معمولی درست کنید که ساده و سریعه و بافتش منسجم تر و مناسب تره
    * و یا از هر دستور رولتی که راحت ترید: رولت خامه ای ...
    تمام مراحل تهیه رولت رو انجام میدیم تا برسه به زمان مالیدن خامه، فقط به جای خامه بستنی استقاده میشه
    2- بستنی با طعم دلخواه که یه کمی نرم تر از حالت معمول باشه یعنی در حدی که بشه روی رولت مالید... زیاد نذارید نرم بشه ها sure
    3- فویل آلومینیمی
    4- میوه خنک یا پوره میوه کاملا خنک از میوه دلخواه: مثل توت فرنگی، تمشک، شاتوت، موز، هلو، آلبالو، انگور و ....
    میتونید برای تنوع از انواع پاستیل ها، خرده شکلات، توتی فروتی، خرده های ژله و .... هم استفاده کنید
    روش آماده کردن رولت بستنی:
    ابتدا رولتی که اماده کردید اجازه بدید کاملا خنک بشه،سپس روی سطح رولت با قاشق یا اسکوپ بستنی بگذارید و به آرامی با لیسک سطح نون رولت بستنی رو پخش کنید به ضخامت حدود 1.5 سانت به طوریکه انتها حدود 2 سانت خالی بمونه برای زمانی که میخواین رول کنید راحت روی هم بیاد،
    حالا بدون اینکه رول کنید همونطور که باز هست 10 دقیقه در فریزر قرار بدید تا حدی که بستنی منسجم بشه،از فریزر بیرون بیارید و هر چیزی که دوست دارید مثل میوه، پوره، ژله و.... روی بستنی قرار بدید،حتی میتونید لایه اول رو نازکتر بگیرید و یک لایه بستنی از نوعی دیگه و رنگی متضاد از لایه اول، روش بمالید و 10 دقیقه دیگه در فریزر قرار بدید، اینجوری موقع برش دو رنگ بستنی جلوه قشنگی میده...
    رولت رو با احتیاط بپیچید و در فویل آلومینیمی قرار بدید و خوب ببیندید،
    3 تا 5 ساعت در فریزر قرار بدید تا خوب خودش رو بگیره،
    رولت بستنی آماده ست !
    این رولت با دولسه دلچه و یا سس کاراملی و مقداری گردو تزیین شده
    رولت بستنی با گاناش:
    میتونید بعد از گذروندن چند ساعت روش رو با گاناش تزیین کنید و قبل از بسته شدن کامل گاناش مغز پسته یا گردو و ... روش بپاشید و یک ربع الب 20 دقیقه دیگه در فریزر قرار بدید تا اماده سرو بشه
    رولت بستنی با رولت موکا و بستنی قهوه:
    درست قبل از سرو با پودر قند و خرده شکلات تزیین شده
  • ملوس
    ملوس
    پنجشنبه 20 مهر 1391 - 05:29
    شیرین جون همه این ها رو انجام دادم اما میدونی من همزن ندارم موادشو گفته بود با همزن بزن من با دست به صورت خیلی سریع زدم ( کتم شکست ) ، بعد مواد رو با هم قاطی کردم گذاشتم تو فر طبق دستورش اما مشکل اینجاست که کیکش خیلی ترد شده میخوام لول کنم خرد میشه . تو نمیدونی مشکل از کجاست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • ملوس
    ملوس
    پنجشنبه 20 مهر 1391 - 05:30
    خیر سرم میخواستم امشب شوهر رو قافل گیرش کنم ، ژله خرده شیشه درست کردم گفتم اینم درست کنم که این طوری شد ، گریهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه.
  • شیرین خانومی
    شیرین خانومی
    پنجشنبه 20 مهر 1391 - 06:55
    عزیزم با همزن خیلی بهتر میشه.
    فکر کنم اشکال کار همین استفاده نکردن از همزن هست
    البته موادش رو هم دقیقا عین دستورش بذار اگه هرکدومو کم کنی بقیشم به همون نسبت کم کن عزیزم
    عکسشم بذار ماهم هنرتو ببینیم =p~




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی