Loading...

  • sara1400
    sara1400
    پنجشنبه 26 اردیبهشت 1398 - 01:02

    انواع ژئوگرید و کاربردهای آن در صنعت (346 بازدید)

    ژئوگرید یکی از انواع ژئوسنتتیک هاست که از مجموعه نوارهای پلیمری متصل به یکدیگر که به شکل شبکه در کنار یکدیگر قرار گرفته اند ساخته شده است. در میان نوارهای شبکه ژئوگرید فضای خالی با ابعاد مناسب جهت افزایش تأثیر احاطه کردن خاک، سنگ و سایر مصالح ژئوتکنیکی تعبیه شده است. بنابراین ژئوگریدها شبکه های پلیمری مشبکی هستند که در میان آنها فضاهای خالی با ابعاد مختلف که چشمه نامیده می شوند مشاهده می شود. ابعاد چشمه ها بین ١٠ تا ١٠٠ میلیمتر متغیر است. نوارهای به کار رفته در ساخت ژئوگریدها در دو جهت اصلی که به ترتیب طولی و عرضی نامیده می شوند در کنار یکدیگر قرار گرفته اند. نوارها از مواد پلیمری مختلفی نظیر پلی پروپیلن، پلی اتیلن و الیاف مقاوم پلی استر ساخته می شوند. نحوه عبور دادن و یا اتصال نوارهای پلیمری به یکدیگر در نقاط پیوند و یا گره ها متفاوت است. با توجه به شکل ظاهری، ساختار و استحکام ژئوگریدها آشکار است که اولین و شاید مهمترین عملکرد آنها در امر تقویت و تسلیح لایه های خاکریز، بستر خاکی و سایر مصالح ژئوتکنیکی است.
    ژئوگرید های دو سویه به صورت خاص برای پایدار سازی و مسلخ کردن خاک طراحی شده و از جنس پلی پروپیلن می باشد و برای افزایش کششی در حین تولید از هر دو طرف کشیده می شود . این نوع ژئوگرید دارای مقاومت کششی بسیار زیاد و مقاومت در مقابل صدمات هنگام نصب هستند. قفل و بست ذرهای دانه ای در بین سوراخ ها باعث محصور شدن و تقویت خاک می شود. geoparsian.com
    شبکه ای از اجزای کششی پلی استر با پوشش پلیمری می باشد که به دلیل طراحی خاص، نوع بافت و ابعاد چشمه ها حداکثر اندرکنش با مصالح اطراف را ایجاد می کند. این محصول با استفاده از آخرین تکنولوژی ساخت و بهترین مواد اولیه تولید شده و دارای تائیدیه آزمایشگاههای معتبر می باشد.
    ژئوگریدها گروهی از خانواده ژئوسنتتیک ها می باشند که از جنس پلی استر و پلی اتیلن و یا ترکیبی از این مواد و یا سایر مواد مشابه بوده و در ضخامت، سایز و ابعاد مختلف به صورت ورقهای مشبک تولید می شوند. ژئوگریدها به عنوان تقویت کننده های مناسب مورد استفاده قرار می گیرند زیرا آنها دارای مقاومت کششی بالا و قفل شدگی قابل توجهی با خاک ها هستند. ژئوگریدها معمولاً در مناطقی که خاک ها اشباع و یا نم دار هستند در بالا و پایین لایه ژئوتکستایل قرار می گیرند.
    مزایای بکارگیری ژئوگریدها در پروژه های عمرانی تقریباً مشابه با مزایای بکارگیری ژئوتکستایل ها ولی با مقاومت های بسیار بالاتر می باشند. نمونه ای از کاربری های آن ساخت دیوارهای حائل با ارتفاع بالا، تحکیم لایه های آسفالتی، اجرای دیوارهای فضای سبز قائم و تحکیم بسترهای راه و راه آهن و ... می باشد.
    kind-of-geogrid-300x125.jpg
    کاربرد ژئوگرید:
    -- استفاده در ساخت خاکریزها، بستر و زیرسازی پروژه های مختلف حمل و نقل.
    -- استفاده در استحکام و تثبیت شیب های تند با نماهای سبز و متنوع دیگر.
    -- افزایش پایداری در جهت جلوگیری از حرکت لایه های خاک در شیب های تند.
    -- ساخت و اجرای دیوارهای حائل خاک مسلح تا زاویه 90 درجه.
    https://geoparsian.com/




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی