- +3
شیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91سه شنبه 18 مهر 1391 - 00:23 راز و رمز آشپزی ( دستور غذاهای خوشمزتونو اینجا به اشتراک بذارین) (62536 بازدید)
دوستای گلم
هر کی هر نوع غذا یا شیرینی یا ... که بلده و خوشمزه درست میکنه دستورشو برای همه اینجا بذاره
تا همه ازش استفاده کنیم
مرسییییییییییییی - +1
تلما عضو
ارسالها: 3015
عضویت: 16 مهر 91سه شنبه 18 مهر 1391 - 00:34 طرز تهیه حلوایک لیوان ارد با یک لیوان اب و دو لیوان شکر
ارد رو تفت میدیم تا به رنگ دلخواه برسیم دو تا بسته کره 25 گرمی با یکم روغن جامد میریزیم توش باز تفت میدیم اب و شکر رو جدا میجوشانیم ارد تفت داده شده رو میذاریم کنار اب و شکر حل شده رو یکباره سریع میریزیم داخل قابلمه و سریع تند تند با اردها مخلوط میکنیم و بعد میزاریم روی شعله کم اتش فقط چند دقیقه و تند تند هم میزنی و یکی هم کنارت باشه دو قاشق گلاب با اب زعفران برات بریزه تو قابلمه ای که داری هم میزنی به طور متناوب اگر اب بشتر بریزی توش میشه کاچی وگرنه با همون میزان میشه حلوا بعد هم با پور پسته و گردو و نارگیل تزئین میکنی میتونی این حلوا رو با خرما هم درست کنی - +1
شیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91سه شنبه 18 مهر 1391 - 00:42 مرسی تلماه عزیزم
بازم بذار که معلومه خیلی هنرمند و کدبانویییییییییییییی شیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91سه شنبه 18 مهر 1391 - 22:29 شیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91چهارشنبه 19 مهر 1391 - 01:00 تلما عضو
ارسالها: 3015
عضویت: 16 مهر 91پنجشنبه 20 مهر 1391 - 22:32
مواد لازم براي 6 نفر:
سيب7 عدد (750 گرم)
آب ليمو1 استكان
شكر150 گرم
تخممرغ3 عدد بزرگ
شكر2 قاشق غذاخوري
كره125 گرم
بيكينگپودر2/1 قاشق چايخوري
آرد200 گرم
براي قالب كيك:
كرهمقداري
آرد سوخاريمقداري
پودر قندبراي تزئين
طرز تهيه:
سيبها را پوست بكنيد. به 4 قسمت تقسيم كنيد. دانههاي آنها را جدا كنيد و روي سيبها را با چاقو چند شيار بدهيد. سيبها را در ظرفي بچينيد. آب ليمو و 2 قاشق شكر را مخلوط كنيد و روي سيب ها بريزيد. زرده و سفيدة تخممرغ ها را جدا كنيد. زردة تخممرغ، شكر و كره را با همزن خوب مخلوط كنيد. سپس بيكينگپودر را به آرد اضافه كنيد و سپس آرد را به ماية زردة تخم مرغ اضافه و مخلوط كنيد.سفيدة تخممرغ ها را بزنيد تا سفت شود و در آخر به ماية اصلي اضافه كنيد. قالب را چرب كنيد و كف و ديوارههاي قالب را آرد سوخاري بپاشيد. سپس خمير را در قالب بريزيد و سيبها را روي آن قرار دهيد.
كيك را يك ساعت يا درجة 180 سانتيگراد در طبقة مياني فر قرار دهيد. پس از خنك شدن، روي كيك را با پودر قند تزيين كنيد.
توسط: ماريا مقدم
شیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91پنجشنبه 20 مهر 1391 - 23:37 مرسی تلماه خانوم کدبانو
حتما درستش میکنم
دستت درد نکنه
بازم بگووووووووووووووووووناناز عضو
ارسالها: 4690
عضویت: 18 مهر 91جمعه 21 مهر 1391 - 04:55 مرسی تلماهههههههههههههههههههههههشیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91جمعه 21 مهر 1391 - 05:42 بچه ها دستور غذاهای مخصوص شهر خودتونو هم بنویسینپانیسا عضو
ارسالها: 76
عضویت: 15 مهر 91سه شنبه 25 مهر 1391 - 04:45 midoni az key donbale dastore in keik bodam daste golet dard nakoneآرام عضو
ارسالها: 3464
عضویت: 17 مهر 91چهارشنبه 26 مهر 1391 - 00:00 بچه ها من دنبال یک غذای خوشمره جدید هستم چیزی که خودتون درستش کرده باشید و با سلیقه ایرانی جور باشه؟ کسی چیز تازه ای داره لطفا برام دستورش رو بگذارید. خسته شدم ازقرمه سبزی و مرغ و قیمهشیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91چهارشنبه 26 مهر 1391 - 02:21 آرام جون عالیه
کاش بچه ها از تجربه هاشون بنویسن(خواننده خاموش بی ادب فضولی بسه) عضو
ارسالها: 5864
عضویت: 16 مهر 91چهارشنبه 26 مهر 1391 - 04:03 به به دهنمم اب اووووووووووووووووووووووووووووفتادپرویز زاهد مدیر
ارسالها: 166
عضویت: 23 آذر 90چهارشنبه 26 مهر 1391 - 07:58 آش گوجه فرنگی- بادمجان آشی
دستور پخت و عکس از شکمو (مدیر سایت یملیلر )(یمه لی لر یعنی خوردنی ها به زبان آذری)
مواد لازم
گوجه فرنگی 5 عدد قرمز
پیاز:1 عدد
سیر:4 حبه
برنج :یک مشت
لوبیا چیتی پخته - نخود پخته
سبزی اش - جعفری - گشنیز - تره- شوید -اسفناج
نمک و فلفل و زرد چوبه
پیاز رو سرخ کنید زرد چوبه و فلفل بزنید
گوجه ها رو ریز خورد کنید و به پیاز داغ اضافه کنید تفت بدید تا نرم بشن برنج رو هم اضافه کنید و سیر رو هم اضافه کنید
کمی اب بریزید و نمک بزنید و بزارید برنج خوب بپزه
سبزی رو خوب ریز خرد کنید بعد از پخت برنج اضافه کنید لوبیا ها و نخود رو هم همراه با برنج بریزید
بزارید کمی اش جا بیفته و نوش جان کنید
سایت من شیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91چهارشنبه 26 مهر 1391 - 08:32 مرسیییییییییییییی- +1
فرفره عضو
ارسالها: 3385
عضویت: 20 مهر 91چهارشنبه 26 مهر 1391 - 17:29
مواد لازم:
آرد - ۱ پیمانه
تخم مرغ - ۴ عدد
شکر - ۱/۲ پیمانه
اسانس دلخواه ( رنده پوست پرتقال، لیمو ترش ) - ۱ قاشق غذاخوری
و یا وانیل - ۱ قاشق چایخوری
بکین پودر- ۱ قاشق چایخوری
دستور تهیه:
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده کنار بگذارید.
فر را با حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کنید.
تخم مرغ ها را با شکر به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و پوک شود.
رنده پوست پرتقال را اضافه کنید و ۵ دقیقه دیگر زدن را ادامه دهید تا کاملاً مخلوط پف کند.
آرد را به آرامی با قاشق بزرگ، کم کم اضافه کنید و به حالت دورانی هم بزنید.
مایه کیک را روی طرح طبق تصویر ریخته و در طبقه وسط فر بمدت ۲۰ دقیفه قرار دهید.
توجه داشته باشیم که رولت نباید خشک شود زیرا موقع رول کردن باید نرم باشد و در غیر اینصورت می شکند. فرفره عضو
ارسالها: 3385
عضویت: 20 مهر 91چهارشنبه 26 مهر 1391 - 17:31 فرفره عضو
ارسالها: 3385
عضویت: 20 مهر 91چهارشنبه 26 مهر 1391 - 17:35 - +1
فرفره عضو
ارسالها: 3385
عضویت: 20 مهر 91چهارشنبه 26 مهر 1391 - 17:36 - +1
فرفره عضو
ارسالها: 3385
عضویت: 20 مهر 91چهارشنبه 26 مهر 1391 - 17:36
آخرين وبلاگها