- +1
مامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 06:42 خانومهای کدبانو که بلدن شیرینی درست کنن لطفا بفرمایید تو (18249 بازدید)
دوستان و خانومهای عزیز کدبانو سلام
این تایپک رو راه اندازی کردم به چند دلیل
1- اینکه نزدیک عید است و خوب اکثر خانومها دوست دارن خودشون شیرینیه عید رو درست کنن
2- اینکه خوب بهترم هست که خودشون درست کنن
پس عزیزانی که شیرینی های عید رو بلد هستند درست کنند عاجزانه خواهش میکنم که بیان و هنرشون رو به بقیه هم یاد بدهند
پیشاپیش از همتون ممنونم - +3
مامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 06:44 خانومها و آقایون
بله آقایون هم میتونن بیان تو در صورتی که شیرینی پزی بلد باشن
خواهش میکنم کدبانوها لطفا بیایید و هنرتون در اختیار همه قرار بدین مخصوصا من
لطفا اگر براتون امکانش هست عکس شیرینی رو که آموزش میدهید در اینجا قرار بدین ممنون مامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 06:46 منتظرم بیایید عزیزانمامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 07:30 یعنی کدبانو نداریم عایا؟مامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 07:44 غزل عضو
ارسالها: 0
عضویت: 20 فروردین 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 07:48 افرین به فرزانه جون هنرمندمامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 07:49 غزلی هنرای شیرینی پزیت رو بیا اینجا آموزش بده منم یاد بگیرم خوغزل عضو
ارسالها: 0
عضویت: 20 فروردین 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 07:51 توی زمینه ی شیرینی پزی زیرصفرمغزل عضو
ارسالها: 0
عضویت: 20 فروردین 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 07:52 غذا و کیک و ژله رو یکمی بلدم ولی شیرینی بلد نیستممامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 07:53 چرند نگو غزل کیکت که ظاهرش عالی بود همون و آموزش بده .
انواع ژله رو هم که تو فوت آبی دختر اونا رو هم اینجا میشه آموزش داد دیگهغزل عضو
ارسالها: 0
عضویت: 20 فروردین 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 07:54 باشه عزیزم فردا میذارم دستورش روشیما عضو
ارسالها: 0
عضویت: 3 دی 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 07:55 گلهاى بهشتى عضو
ارسالها: 0
عضویت: 7 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 18:29 به به فرزانه خانوم هنرمند. شکسته نفسی میکنید بیسکوییتات خوب شده. خوش بحالت من همینکه کارای روزمره خونه و غذای معمولم رو درست کنم کلی هنر کردم!مامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 19:12 مواد لازم :
زرده ی تخم مرغ : 3 عدد
روغن مایع : 1 قاشق مربا خوری
گردوی خورد شده : 150 گرم
شکرآسیاب شده : 1 پیمانه
آرد سفید : 1 قاشق غذاخوری
هل و وانیل : از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین : به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید.
سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنها اضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید.
شیرینی گردویی خانگی شیرینی مخصوص عید
پس از آن یک قاشق آرد را و در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید.
مامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 19:13 داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید.مامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 19:18
مواد لازم:
پودر نرم و الک شده ی نخودچی یک کیلو
پودر قند بسیار نرم نیم کیلو
روغن جامد ۳۰۰ الی ۴۰۰گرم
هل و وانیل به میزان لازم
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا پودر قند را با روغن خوب مخلوط کرده و با هم زن برقی خوب بزنید، سپس هل و وانیل را به آنها اضافه کرده و آرام آرام آرد نخودچی را بیافزایید. اگر احساس کردید به روغن نیاز است کمی دستتان را با روغن چرب کرده و خمیر را خوب ورز دهید و دقت کنید که به روغن نیفتد و در صورتی هم که احساس کردید کمی به روغن افتاده حتما به آن مقداری آرد نخودچی اضافه کنید تا به حد تعادل برسد. پس از ورز دادن کامل خمیر آن را با وردنه روی سطح صافی به قطر یک سانتی متر پهن کرده و قالب بزنید، سپس داخل فر در طبقه وسط قرار داده و با حرارت ۳۷۵ درجه ی فارینهایت به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه قرار دهید و پس از پخته شدن بگذارید کاملا سرد شده و درون شیرینی خوری بچینید.
نکته: می توانید پس از آماده شدن خمیر آن را به مدت ۷ تا ۸ ساعت داخل کیسه نایلون گذاشته تا بماند و سپس آن را پهن کرده و درست کنید.مامان نازنین و طاها عضو
ارسالها: 0
عضویت: 23 خرداد 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 19:20 [size= small]نان برنجی[/size]
[size= small]مواد لازم برای ۴ نفر:
[/size]
[color=#ff0000; font-size: small]•[/color][color=#000080; font-size: small] آرد برنج ۵۰۰ گرم
[/color][color=#ff0000; font-family: Tahoma; font-size: small]•[/color][color=#000080; font-size: small] پودر شکر ۲۰۰ گرم
[/color][color=#ff0000; font-family: Tahoma; font-size: small]•[/color][color=#000080; font-size: small] روغن ۲۵۰ گرم
[/color][color=#ff0000; font-family: Tahoma; font-size: small]•[/color][size= small] گلاب ۱٫۲ پیمانه
• تخم مرغ کوچک ۲ عدد[/size]
[size= small]روش تهیه :[/size]
[size= small]شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند. سپس گلاب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم. این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم و برای ۲۴ ساعت در یخچال قرار می دهیم. سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای ۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد. رنگ آن نباید زیاد تغییر کند.[/size]مامانی s عضو
ارسالها: 0
عضویت: 7 آبان 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 19:43
شیرینی بهشتی
مواد لازم برای تهیه ی ۱۲۰ تا شیرینی بهشتی:
پودر شکر ۲۰۰ گرم
روغن جامد ۲۰۰ گرم
ارد سفید ۴۰۰ گرم
روغن مایع ۵۰ گرم
وانیل پودر کاکائو زعفران رنگ لبو به میزان لازم
روغن رو اب کرده داخل یخچال میزاریم تا سفت و صاف بشه.بعد با شکر با درو تند همزن میزنیم تا سفید رنگ بشه.وانیل رو اضافه کرده باز حدود یک دقیقه هم میزنیم.ارد رو الک کرده به مواد اضافه میکنیم به ارومی به ق هم میزنیم.در اخر روغن مایع رو اضافه میکنیم .خمیر رو به چهار قسمت تقسیم میکنیم .به یکی پودر کاکائو میزنیم به یه قسمت دیگه کمی زعفران رو با اب کمی حل کرده اضافه میکنیم.کمی رنگ لبو هم به یکی دیگه و اخری رو هم سفید نگه میداریم.
یه قسمتو داخل قیف ریخته بقیه رو تو یخچال میزاریم .
داخل سینی فر کاغذ روغنی بندازید و شیرینی ها رو با کمی فاصله از قیف رد کنید و در فر از پیش گرم شده با حرارت ۲۰۰ درجه به مدت ۱۵ دقیقه قرار بدید.
تا خنک شدن شیرینیها صبر کنید و بعد داخل ظرف بچینید.
- +1
مامانی s عضو
ارسالها: 0
عضویت: 7 آبان 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 19:44
شیرینی نارگیلی
یه دونه سفیده ی تخم مرغ داشتم(زرده شو زده بودم تو ته چین).با هم زن زدم تا پف کرد دو سه قاشق شکر ریختم بعد یه استکان پودر نارگیلو بهش اضافه کردم
کمی هم زدم ریختم رو کاغذ روغنی برای بیست دقیقه با حرارت 150 درجه رفت تو ماکروفر.به همین سادگی.اگه امکاناتم بیشتر بود تعداد بیشتری میداد ولی با یه دونه سفیده این تعداد شد
مامانی s عضو
ارسالها: 0
عضویت: 7 آبان 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 19:46
[size= medium]شیرینی تر بسیار ساده[/size]
[size= medium]مواد لازم یک عدد کیک اسفنجی .یک لیوان خامه ی فرم گرفته.شلیل برای تزیین .موز و گردو برای وسط کیک[/size]
[size= medium]کیک رو از وسط نصف میکنیم وسطشو خامه کشی میکنیم موز و گردو میذاریم و لایه ی بعدی رو روش قرار میدیم.روی کیک رو هم خامه کشی کرده برش میدیم و تزیین به همین سادگی[/size]
[size= medium][/size]
[size= medium]
[/size]
مامانی s عضو
ارسالها: 0
عضویت: 7 آبان 92سه شنبه 29 بهمن 1392 - 19:49
کوکی کره بادام زمینی
مواد اولیه
آرد الک شده ..................... 5/1 پیمانه
نمک ............................... نصف قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ..................... یک قاشق چایخوری
کره ................................ نصف پیمانه
کره بادام زمینی .............. نصف پیمانه
شکر ............................ نصف پیمانه
شکر سرخ .................... نصف پیمانه
وانیل ........................... نصف قاشق چایخوری
تخم مرغ ..................... 1 عدد
گام ۱
آرد، نمک، بیکینگ پودر را با هم مخلوط و سپس الک کنید.
گام ۲
در ظرف دیگری کره، کره بادام زمینی، شکر و شکر سرخ را با هم مخلوط کنید.
گام ۳
و با همزن آنقدر بزنید تا پف کند.
گام ۴
سپس تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.
گام ۵
ظرف آول ( محتوی آرد) را با ظرف دوم مخلوط و هم بزنید.
گام ۶
خمیر شما از نظر غلظت باید به حدی باشد که وقتی یک قاشق را به صورت عمودی در آن قرار می دهید ثابت بایستد. سپس خمیر را حدود نیم ساعت در یخچال بگذارید.
گام ۷
بعد از خنک شدن به کمک دست خمیر را به شکل گلوله درآورید و با چنگال آن را پهن کرده به آن شکل دهید. یک کاغذ روغنی درون سینی فر گذاشته کوکی ها را روی آن بچینید. سپس حدود 10 -12 دقیقه با دمای 375 درجه فارنهایت در فر که قبلا 5 دقیقه زودتر آن را گرم کرده اید بگذارید طوری که طلایی شود.
گام ۸
بگذارید سرد شود سپس آن را از روی کاغذ روغنی جدا کرده درون ظرف بچینید.
آخرين وبلاگها