Loading...

  • محمود
    محمود
    شنبه 30 فروردین 1393 - 18:47

    تخم مرغ عسلی (890 بازدید)

    372278_vJSuTPzg.jpg
    قابلمه ای رو تا نیمه از آب پر کنید وروی حرارت قرار دهید تا دمای آب به 70 درجه برسد. نشانه این دما، تشکیل حباب های ریز در کف ظرف ست. داخل یک پیاله کوچک را با سفلون پوشانده و تخم مرغ را شکسته و سفیده و زرده را داخل پیاله بریزید. لبه های سفلون را مثل بغچه جمع کنید.
    به خاطر چسبندگی سفلون، کاملا بهم چسبیده می شه. بغچه را داخل آب 70 درجه قرار بدین. پس از 2 تا 3 دقیقه بغچه را از آب خارج کنید و به آرومی سفلون رو از سفیده جدا کنید. به همین راحتی یک تخم مرغ عسلی دارین.
    منبع:
    http://kitchen.persianblog.ir/post/206




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی