Loading...

  • محمود
    محمود
    شنبه 6 اردیبهشت 1393 - 19:28

    آبگوشت ساده سنتی (736 بازدید)


    fo204.jpg
    مواد لازم:
    گوشت ماهيچه يا سردست با استخوان

    750 گرم

    نخود و لوبياي چيتي يا سفيد

    150 گرم به اندازه يک ليوان سرخالي

    پياز متوسط

    2 تا 3 عدد

    سيب زميني کوچک

    5 تا 6 عدد

    زردچوبه يا رب گوجه فرنگي
    کمي
    نمک و فلفل
    به اندازه کافي
    طرز تهيه:
    گوشت را تکه تکه مي کنيم و مي شوييم،پياز را خرد مي کنيم،نخود و لوبيا را مي شوييم و مي گذاريم با حرارت ملايم بپزد.
    وقتي که گوشت،نخود و لوبيا کاملا پخته شدند،سيب زميني ها را پوست مي کنيم و به آنها اضافه مي کنيم.
    کمي زردچوبه و يا يک قاشق رب گوجه فرنگي،و به اندازه کافي نمک و فلفل مي زنيم و مي گذاريم سيب زميني ها بپزد. پس از پختن تمام مواد،بايد در حدود 3 تا 4 ليوان آب در ظرف مانده باشد.
    منبع:
    http://www.beytoote.com/cookery/ghazaha/traditional-broth-made-simple.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی