samin_m عضو
ارسالها: 0
عضویت: 4 اردیبهشت 93شنبه 13 اردیبهشت 1393 - 18:49 قارچ شکم پر (پر شده با میگو وسبزیجات) (899 بازدید)
مواد لازم
قارچ بزرگ: 6 عدد
میگوی ریز: 300 گرم
پیاز:1عد
سیب زمینی خرد شده: 2عدد
هویج پخته خرد شده: 2عدد
ذرت پخته: 2قاشق غذاخوری
نخود فرنگی پخته: 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو: 1 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 1 قاشق غذاخوری
نمک وفلفل و زردچوبه: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا پیاز را تقت داده میگوها را اضافه می کنیم کمی نمک و فلفل وزردچوبه می زنیم ومی گذاریم سرخ شود.
سیب زمینی ها و هویج ها را جدا سرخ می کنیم.میگوها را با بقیه مواد مخلوط کرده ذرت پخته و نخود فرنگی پخته را هم اضافه
می کنیم.قارچ ها را شسته و پایه ی آن ها را می بریم کمی روغن زیتون و آبلیمو و نمک و فلفل به قارچ ها می زنیم
بعد از مواد مقداری در هر قارچ می ریزیم به مدت 20 دقیقه درفر می گذاریم...می توان با انواع سس ها سرو کرد ....
منبع:http://shirazcook.com/index.php/khorak/seafood/item/176-%D8%B7%D8%B1%D8%B2-%D8%AA%D9%87%DB%8C%D9%87-%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86-%D8%B4%DA%A9%D9%85-%D9%BE%D8%B1
آخرين وبلاگها