Loading...

  • samin_m
    samin_m
    پنجشنبه 18 اردیبهشت 1393 - 19:06

    با این نکات خورشت خوشمزه بپزیم (1582 بازدید)

    1389012544.jpg
    نکات کلیدی
    تمام مواد خورشت ها حتی الامکان باید از مواد تازه و بهترین مواد تهیه شوند.
    خورشت ها را نباید زیاد هم بزنید زیرا مواد آنها له می شود.
    ‏ترشی غذا را سعی کنید آخرین دقایق به غذا اضافه نمایید.
    ‏حبوبات را 24 ‏ساعت قبل از طبخ خیس کرده تا سریع تر پخته شوند.
    ‏پیاز در انتهای سرخ شدن باید خشک و طلایی شود و اگر به مقدار زیاد در ماهی تابه باشد نرم خواهد شد.
    منبع: http://wiki.5040.ir/fa/content/article/355.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی