Loading...

  • samin_m
    samin_m
    یکشنبه 21 اردیبهشت 1393 - 22:55

    طرز تهیه ژله انگور (1183 بازدید)

    1389441883.jpg
    مواد لازم
    انگور بی‌دانه: 1 کیلو
    شکر: 2 استکان
    ژلاتین: ‏2 ورق
    طرز تهیه
    ‏انگور را پاک‌کرده و داخل قالب مخصوص ژله می‌ریزیم. ژلاتین و شکر را در ‏دو لیوان آب روی حرارت غیرمستقیم حل نموده و به آرامی روی انگورها می‌ریزیم ‏تا کاملاً روی آن‌ها را بپوشاند. سپس قالب را داخل یخچال قرار داده تا ژله سفت گردد. هنگام سرو ژله، قالب را به مدت ٢ ‏الی ٣ ‏دقیقه داخل آب داغ قرار داده و ژله را از قالب خارج می‌کنیم.
    منبع:http://wiki.5040.ir/fa/content/article/887.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی