Loading...

  • morteza
    morteza
    پنجشنبه 1 خرداد 1393 - 18:53

    ترشی بادمجان کبابی (787 بازدید)


    ترشی بادمجان کبابی
    fo1360.jpg
    بوی دود بادمجان کبابی، این ترشی را خوش عطر و طعم کرده است.
    مواد لازم :
    بادمجان
    یک کیلوگرم
    سبزی ترشی خرد شده
    300 گرم
    هویج
    200 گرم
    سرکه
    یک لیتر
    زردچوبه
    یک قاشق مرباخوری
    ادویه ترشی
    یک قاشق مرباخوری
    فلفل سبز تند
    پنج عدد
    گردو ریز خرد شده
    نصف پیمانه
    نمک
    به میزان لازم
    طرز تهیه ترشی بادمجان کبابی:
    _ بادمجان‌ها را شسته و درسته در طبقه پایین فر با حرارت 200 درجه سانتی‌گراد کبابی می‌کنیم. پس از سرد شدن پوست آن‌ها را گرفته و ریز خرد می‌کنیم.
    _ هویج را ریز خرد کرده و با سرکه به مدت 10 دقیقه می‌پزیم.
    _ فلفل سبز را ریز خرد کرده، سپس تمام مواد را با هم مخلوط و در ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و در آن را محکم بسته و در جای خنک به مدت 10 روز می‌گذاریم تا آماده شود.
    منبع: http://www.beytoote.com/cookery/moraba/marinated-grilled-eggplant.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی