Loading...

  • morteza
    morteza
    پنجشنبه 1 خرداد 1393 - 19:13

    مرباي تمشک (850 بازدید)


    مرباي تمشک
    fo584.jpg


    مواد لازم :
    تمشک

    3 کیلو گرم

    شکر

    یک کیلو گرم

    طرز تهیه :
    تمشک بی‌دانه را شسته در سبد بریزید و بگذارید آبش بخشکد سپس آن را در لگن لعابی بی‌عیب با شکر مخلوط نموده ، مقدار لازم آب در آن ریخته بجوشانید‌. همین که شکرش بخورد تمشک رفت آن را برداشته از صافی گذرانده دانه‌های تمشک را گرفته در ظرف مربا بریزید.
    منبع: http://www.beytoote.com/cookery/moraba/confection-brambles.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی