Loading...

  • ایلیا
    ایلیا
    چهارشنبه 28 خرداد 1393 - 05:39

    دانستنی های جوجه کباب (883 بازدید)


    ا خواندن این مقاله شما با طرز تهیه و آماده سازی گوشت جوجه کباب آشنا خواهید شد.
    1389095525.jpg
    آماده سازی جوجه
    [/b]
    جوجه کباب بدون استخوان را از گوشت ران و سینه جدا کنید و برای تهیه جوجه کباب استخوان دار از رانها، بالها و بازو استفاده نمایید.
    پیازها را خلالی کرده و مقداری نمک و فلفل و زعفران به آنها بیفزایید
    .
    نصف استکان روغن زیتون و مقداری آبلیمو را به سس اضافه کنید.
    جوجه کباب را به راحتی داخل سس آماده شده ریخته و بسته بندی نمایید.
    ‏برای باز کردن یخ جوجه کباب هرگز آن را در آب جوش نیندازید و بگذارید ‏تا یخ آن کم کم ذوب شود.
    ‏امروزه جوجه کباب آماده و بسته بندی شده در تمامی فروشگاهها یافت می شود ‏ولی بهتر است جهت اطمینان از تازگی گوشت مرغ آن را در منزل تهیه فرمائید.
    منبع : http://wiki.5040.ir/fa/content/article/261.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی