Loading...

  • ایلیا
    ایلیا
    چهارشنبه 28 خرداد 1393 - 05:57

    طرز تهیه سمبوسه گوشت کوبیده (807 بازدید)


    در مقاله‌ی زیر با طرز تهیه سمبوسه گوشت کوبیده آشنا خواهید شد.
    1387345720.jpg
    طرز تهیه
    [/b]
    از گوشت کوبیده باقی‌مانده از آبگوشت می‌توانید سمبوسه لذیذی تهیه کنید به این ترتیب
    :
    خمیر سمبوسه را طبق دستور تهیه‌کرده و با وردنه به نازکی نان لواش درآورید و به شکل چهارگوش ببرید. وسط هر چهارگوش را یک یا دو قاشق مخلوط گوشت کوبیده ریخته و لایه‌های سمبوسه را طوری جمع کنید که شکل مثلث به خود بگیرد. ‏لبه‌های روی هم قرارگرفته را با انگشت فشار دهید تا خوب به هم بچسبد و هنگام سرخ شدن از هم باز نشوند. سپس آن‌ها را در روغن داغ سرخ‌کرده و با سس قرمز یا ترشی سرو کنید.
    منبع : http://wiki.5040.ir/fa/content/article/548.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی