Loading...

  • samsam
    samsam
    چهارشنبه 28 خرداد 1393 - 21:55

    سیب زمینی خلالی توی فر (1267 بازدید)


    [img]http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%20%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%81%D8%B1/IMG_4944.JPG_1.JPG[/img]
    بچه هاتون عاشق سیب زمینی سرخ کرده ن؟
    خودتون هم؟ از سرخ کردنش نگرانین و وجدان درد می گیرین؟ نمی گیرین؟ ! خب
    خوش به حالتون ..شما خیلی خوشبختین !!
    اما اگه مثه من هر یه دونه سیب زمینی سرخ
    کرده که می خورین یا بچه هاتون می خورن هزار بار خودتون رو فحش می دین که
    آخه چرا این خوشمزه ها رو اینقده دوست دارین ، این پست مخصوص خودتونه !!
    مواد لازم:
    سیب زمینی
    نمک، فلفل، زرچوبه
    روغن زیتون
    سبزی خشک و معطر (آویشن، شوید، کمی مرزه و نعناع)
    پودر سیر
    روغن زیتون
    طرز پخت:
    سیب زمینی ها رو بعد از پوست کندن و شستن ،
    خلال های نه چندان کلفت و نه چندان نازک می کنیم و می شوریم و خشک می کنیم
    با دستمال تمیز ... توی ظرف می ریزیم و همه مواد رو بهش اضافه می
    کنیم..اینکه من مقدار ندادم به خاطر اینه که سلیقه ایه..من برای یه دونه
    سیب زمینی خیلی بزرگ، یه قاشق پر روغن زیتون ریختم و سبزی هم مجموعا یک و
    نیم قاشق حدودا
    [img]http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%20%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%81%D8%B1/IMG_4934.JPG[/img]
    دستمون رو می شوریم و خوب مواد رو با دست
    هم می زنیم و می ذاریم کنار تا به خوردش بره..فر رو روشن می کنیم روی 200
    درجه سانتی گراد یا هر درجه ای که شما با اون حرارت توی فر غذا
    درست می کنین ... اگه بچه هاتون هی دورتون می چرخن و می پرسن: مامان ،
    حاضر شد؟! مجبورین دیگه بعد از ده دقیقه دست به کار بشین...(ده
    دقیقههههههههههه؟؟ 07.gifخیلیه .. بچه های من اجازه همین 10 دقیقه رو هم ندادن) .. توی سینی فر، کاغذ روغنی انداختم و سیب زمینی ها رو با حوصله روش می چینیم
    [img]http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%20%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%81%D8%B1/IMG_4935.JPG[/img]
    میره توی فر...زمان نمی دونم چقدر شد... ولی مرتب بهش سر زدم و زیر و روش کردم .. تا اینکه خوب نرم و پخته شد
    [img]http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%20%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%81%D8%B1/IMG_4936.JPG[/img]
    مدیونین اگه فکر کنین کم شده و ما همون جور داغ داغ چند تا خوردیم و زبونمون سوختا 27.gif...نخیــــــــــرم..ما خیلی شکمو نیستیم !! اینا خیلی خوشمزه بودن !!39.gif
    [img]http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%20%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%81%D8%B1/IMG_4941.JPG_1.JPG[/img]
    بعدشم مثل یه مامان خوب می ریزیم توی ظرف و می بریم واسه بچه هامون .. خودمون هم می شینیم وسطشون 10.gif
    [img]http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%20%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%81%D8%B1/IMG_4947.JPG_1.JPG[/img]
    و سعی می کنیم از هرکدوم یکی دو تایی
    بگیریم و بخوریم و خودمون رو قانع کنیم که : اینا زیاد چاق نمی کنه و
    رژیمیه و اصصصصلا همین چند تا دونه، حکم شام بود واسه ما!!21.gif
    [img]http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%20%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%81%D8%B1/IMG_4953.JPG_1.JPG[/img]
    و این گاوهای محترم هم به ما بخندن که: خودتـــــــــــی !!40.gif
    [img]http://hanichef.persiangig.com/image/%D8%B3%DB%8C%D8%A8%20%D8%B2%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%20%D8%AE%D9%84%D8%A7%D9%84%20%D8%AA%D9%88%DB%8C%20%D9%81%D8%B1/IMG_4942.JPG_1.JPG[/img]
    سیب زمینی خلالی کبابی توی فر خورون خوش بگذره !!!!!! (به بچه هاتونم بدینا30.gif)
    منبع : برگرفته از هانی شفhttp://hanichef.blogfa.com/post/350




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی