Loading...

  • samira
    samira
    یکشنبه 1 تیر 1393 - 20:53

    طرز تهیه کیک پای سیب (744 بازدید)


    طرز تهیه کیک پای سیب

    آموزش طرز تهیه کیک پای سیب تنها با یک کلیک.



    1391506220.jpg


    مواد لازم



    مواد لازم


    مقدار

    آرد
    150 گرم
    شکر
    150 گرم
    کره
    150 گرم
    تخم مرغ
    4 عدد
    وانیل
    4/1 قاشق مربا خوری
    شکر
    200 گرم (برای کارامل)
    نمک
    به مقدار لازم
    سیب
    1 کیلوگرم
    آب سرد
    6 قاشق سوپخوری (برای کارامل)

    طرز تهیه

    شكر را با 6 قاشق آب سرد در قابلمه بريزيد روي آتش بگذاريد تا كارامل شود پس از كارامل شدن بلافاصله از آتش برداريد در قالب بريزيد و قالب را دور بگردانيد تا تمام كف قالب از كارامل پوشيده شود .
    سيب‌ها را بشوئيد ، پوست بكنيد و هر سيب را به 8 قسمت كنيد . دانه و قسمت سفت وسط آن را بگيريد و پره های سيب را كه بشكل پره های پرتقال در آمده در قالب روي كارامل بطور فشرده كنار هم بچينيد .
    فر را با حرارت 205 درجه سانتيگراد روشن كنيد .
    تخم مرغ ، شكر ، وانيل و نمك را در كاسه اي بريزيد و با تخم مرغ زني برقي بزنيد تا سفيد و غليظ شود .
    آرد را روي مايه الك كنيد و با كمك قاشق چوبي يا لاستيكي با روش از پائين به بالا بدون دادن گردش دوراني مايه را به آرامي هم بزنيد تا كاملاٌ آرد مخلوط شود
    آنگاه با همين روش كره را كه قبلاٌ آب كرده ايد در مايه بريزيد
    وقتي همه مواد با هم مخلوط شد مايه را در قالب روي سيبها بريزيد و قالب را روي طبقه وسط فر 400 درجه فارنهايت به مدت 30 دقيقه بگذاريد تا بپزد
    در اين مدت در فر را اصلاٌ باز نكنيد پس از 30 دقيقه قالب را از فر بيرون بياوريد و يك سيني را روي قالب بگذاريد و برگردانيد سپس قالب را از روي كيك برداريد .
    اين كيك هم داغ و هم سرد آن بسيار لذيذ است .
    نكته :
    اين كيك را مي توان با انواع ميوه ها درست
    منبع:
    طرز تهیه کیک پای سیب|Apple Pie Cak




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی