samira عضو
ارسالها: 0
عضویت: 1 تیر 93چهارشنبه 4 تیر 1393 - 22:06 طرز تهیه خوراک مرغ با زردآلو (796 بازدید)
طرز تهیه خوراک
خوش طعم
مرغ و زردآلو را در این مقاله یاد بگیرید.
مناسب برای شش نفر
[/b]
اگر زردآلوی تازه ندارید میتوانید از ترکیب زردآلوی خشکشده با مربای زردآلو استفاده کنید. حدود 12 زردآلوی خشک را خرد کرده و با نصف فنجان مربای زردآلو در مرحله چهارم به مواد اضافه کنید. ( مرحلهی 1 و 5 را حذف کنید)
مواد لازم[/b]
مقدار[/b]
1
زردآلوی تقریباً خرد شده، هستهی آن را خارج کرده و دور بیندازید
700
گرم
2
شکر
1
/
4
فنجان
3
سرکه سیب
2 قاشق غذاخوری
4
سینه مرغ بدون پوست، بریدهشده به قطعات 2.5 تا 5 سانتیمتری
900 گرم
5
نمک
به میزان لازم
6
کره ( میتوانید روغن زیتون را جایگزین آن کنید)
1 قاشق غذاخوری
7
روغن زیتون
3 قاشق غذاخوری
8
پیاز
1 عدد
خرد شده
9
آب مرغ یا آب گوشت
2 فنجان
10
رزماری تازه خرد شده
1 قاشق غذاخوری
11
دارچین
1 قاشق چایخوری
12
سس فلفلی تاباسکو یا هر سس تند دیگر
( اگر دوست دارید میتوان سس بیشتری به آن اضافه کنید)
2 قاشق چایخوری
13
فلفل سیاه
به میزان لازم
روش تهیه
[/b]
1 . زردآلوهای خرد شده را در یک کاسهی بزرگ بریزید. آنها را با شکر و سرکه مخلوطکنید. تا زمانی که در مرحلهی بعد مرغها را برشته میکنید آنها را در همان حال بگذارید.
2 . در یک ماهیتابه 1 قاشق غذاخوری کره و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرمکنید. بدون آنکه داخل ماهیتابه را خیلی پر کنید، تکههای مرغ را داخل آن بیندازید و هردو سمت آنها را برشته کنید. وقتی مرغها در حال پخته شدن هستند، نمک را روی آن
ها
بپاشید. زمانی که مرغها برشته شدند، تکهها را از ماهیتابه خارج کرده و درون یک کاسه قرار دهید.
3 . روغن باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کرده و پیازها را تا زمانی که شروع به قهوهای شدن کردند سرخکنید. زمانی که پیاز در حال پختن و آزاد کردن رطوبت خود است، از یک کاردک صاف یا قاشق چوبی استفاده کنید تا تکههای قهوهای شدهی مرغ را از ته ماهیتابه بتراشید.
4 . زمانی که پیازها کمی برشته شدند آب مرغ را به آن افزوده و شعلهی گاز را تا درجهی متوسط کم کنید.
5 . حدود دو سوم از زردآلوها را همراه با عصاره ای که از خود پس داده اند، داخل مخلوط کن بریزید و آنها را به شکل پوره مخلوط کنید. پوره را به داخل ماهیتابه پیازها بریزید.
6 . دارچین، رزماری، سس فلفلی تاباسکو و ادویه را به آن اضافه کنید. ممکن است نیاز باشد کمی نمک نیز به آن اضافه کنید. مخلوط را جوش آورده، سپس شعله را کم کرده و به آرامی برای 10 تا 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
7 . زمانی که آمادهی سرو غذا هستید، مرغ و باقیماندهی تکههای زردآلو را داخل ماهیتابه ریخته و برای 5 دقیقه به آرامی بجوشانید.
8- داغ و همراه با برنج سرو کنید.
منبع:
http://wiki.5040.ir/fa/content/article/2241.html
آخرين وبلاگها