Loading...

  • samira
    samira
    چهارشنبه 4 تیر 1393 - 22:06

    طرز تهیه خوراک مرغ با زردآلو (796 بازدید)


    طرز تهیه خوراک
    خوش طعم
    مرغ و زردآلو را در این مقاله یاد بگیرید.
    1402466196.jpg
    مناسب برای شش نفر
    [/b]
    اگر زردآلوی تازه ندارید می‌توانید از ترکیب زردآلوی خشک‌شده با مربای زردآلو استفاده کنید. حدود 12 زردآلوی خشک را خرد کرده و با نصف فنجان مربای زردآلو در مرحله چهارم به مواد اضافه کنید. ( مرحله‌ی 1 و 5 را حذف کنید)
    مواد لازم[/b]
    مقدار[/b]
    1
    زردآلوی تقریباً خرد شده، هسته‌ی آن را خارج کرده و دور بیندازید
    700
    گرم
    2
    شکر
    1
    /
    4
    فنجان
    3
    سرکه سیب
    2 قاشق غذاخوری
    4
    سینه مرغ بدون پوست، بریده‌شده به قطعات 2.5 تا 5 سانتی‌متری
    900 گرم
    5
    نمک
    به میزان لازم
    6
    کره ( می‌توانید روغن زیتون را جایگزین آن کنید)
    1 قاشق غذاخوری
    7
    روغن زیتون
    3 قاشق غذاخوری
    8
    پیاز
    1 عدد
    خرد شده
    9
    آب مرغ یا آب گوشت
    2 فنجان
    10
    رزماری تازه خرد شده
    1 قاشق غذاخوری
    11
    دارچین
    1 قاشق چای‌خوری
    12
    سس فلفلی تاباسکو یا هر سس تند دیگر
    ( اگر دوست دارید می‌توان سس بیشتری به آن اضافه کنید)
    2 قاشق چای‌خوری
    13
    فلفل سیاه
    به میزان لازم
    روش تهیه
    [/b]
    1 . زردآلوهای خرد شده را در یک کاسه‌ی بزرگ بریزید. آن‌ها را با شکر و سرکه مخلوط‌کنید. تا زمانی که در مرحله‌ی بعد مرغ‌ها را برشته می‌کنید آن‌ها را در همان حال بگذارید.
    2 . در یک ماهیتابه 1 قاشق غذاخوری کره و 1 قاشق غذاخوری روغن زیتون را روی حرارت ملایم گرم‌کنید. بدون آنکه داخل ماهیتابه را خیلی پر کنید، تکه‌های مرغ را داخل آن بیندازید و هردو سمت آن‌ها را برشته کنید. وقتی مرغ‌ها در حال پخته شدن هستند، نمک را روی آن
    ها
    بپاشید. زمانی که مرغ‌ها برشته شدند، تکه‌ها را از ماهیتابه خارج کرده و درون یک کاسه قرار دهید.
    3 . روغن باقیمانده را به ماهیتابه اضافه کرده و پیازها را تا زمانی که شروع به قهوه‌ای شدن کردند سرخ‌کنید. زمانی که پیاز در حال پختن و آزاد کردن رطوبت خود است، از یک کاردک صاف یا قاشق چوبی استفاده کنید تا تکه‌های قهوه‌ای شده‌ی مرغ را از ته ماهیتابه بتراشید.
    4 . زمانی که پیازها کمی برشته شدند آب مرغ را به آن افزوده و شعله‌ی گاز را تا درجه‌ی متوسط کم کنید.
    5 . حدود دو سوم از زردآلوها را همراه با عصاره ای که از خود پس داده اند، داخل مخلوط کن بریزید و آن‌ها را به شکل پوره مخلوط‌ کنید. پوره را به داخل ماهیتابه پیازها بریزید.
    6 . دارچین، رزماری، سس فلفلی تاباسکو و ادویه را به آن اضافه کنید. ممکن است نیاز باشد کمی نمک نیز به آن اضافه کنید. مخلوط را جوش آورده، سپس شعله را کم کرده و به آرامی برای 10 تا 20 دقیقه بگذارید تا بجوشد.
    7 . زمانی که آماده‌ی سرو غذا هستید، مرغ و باقی‌مانده‌ی تکه‌های زردآلو را داخل ماهیتابه ریخته و برای 5 دقیقه به آرامی بجوشانید.
    8- داغ و همراه با برنج سرو کنید.
    منبع:
    http://wiki.5040.ir/fa/content/article/2241.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی