Loading...

  • ایلیا
    ایلیا
    چهارشنبه 11 تیر 1393 - 22:58

    دانستنی های در مورد آش (921 بازدید)

    [color=#1f1f1f; font-family: Tahoma, Geneva, sans-serif; line-height: 30px; text-align: start][/color]
    دانستنی هایی در مورد آش
    مجموعه: نکات مهم آشپزی
    logo.png
    hou5215.jpg
    آش یک نوع غذای سنتی ایرانی است، در هر شهر و دیار آن را به نوعی تهیه می کنند و مواد لازم انواع آش هم در بعضی شهرها فرق می کند بنابر این توجه شما را برای تهیه آن به موارد زیر جلب می کنیم:
    * آش را باید با آتش ملایم پخت و مدت آن هم باید طولانی باشد و مرتب باید آن را هم بزنید تا تمام مواد آن با هم مخلوط شود.
    *تمام حبوباتی که در آن به کار می برید باید از شب قبل خیس شده باشد.
    * در پختن آشی که با برنج همراه است باید توجه کنید که برنج آن باید کاملاً له شده باشد.
    * گوشتی که برای پختن آش به کار می رود بهتر است از گوشت گردن یا سینه باشد.
    * موقع پاک کردن سبزی آش ساقه های سبزی را دور نریزید زیرا با استفاده از ساقه های سبزی آش لذیذتر می شود.
    * برای پختن آش بهتر است از خرده برنج (نیمدانه) استفاده کنید چون زودتر له می شود.
    * آبی که داخل آش می ریزید باید آب جوش باشد و برای اینکه برنج کاملاً باز شود آب را به دفعات در آش بریزید.
    * گندمی که می خواهید برای آش به کار ببرید بهتر است گندم پوست گرفته باشد و در ثانی با چرخ گوشت آن را چرخ کنید.
    * اگر می خواهید در آش از گوشت استفاده نکنید و آش شما خوشمزه شود حتماً از قلم گوساله که از وسط شکسته اید، استفاده نمایید.
    * وقتی آش آماده می شود روی آن خود به خود می بندد در این صورت آش جا افتاده است.
    منبع : sooran.com

    http://www.beytoote.com/housekeeping/cookery/pain1-ash1.html





---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی