Loading...

  • samira
    samira
    پنجشنبه 12 تیر 1393 - 11:28

    غذاهای جدید برای افطار (2014 بازدید)


    سوشیر برنج
    a037342110364102a.jpg
    غذاهای جدید برای افطار
    آش انواع آش و حلیم - غذاهای جدید برای افطار[/b]
    مواد لازم
    برنج مخصوص سوشی: 300 گرم
    شیر: یک لیتر
    پودر هل: یک قاشق چای‌خوری
    بیسکویت سلامت خرد شده: به میزان لازم
    خرمای هسته گرفته، هویج پخته خلالی، مارمالاد سیب، پودر پسته: به میزان لازم
    روش تهیه:
    1. برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب‌ خیس می‌کنیم و با شیر و پودرهل می‌پزیم تا له شده و آب آن کشیده شود. 2. روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل می‌اندازیم برنج را به شکل چهارگوش 15×15 سانتی‌متر و به قطر حدود 7 میلی‌متر روی نایلون پهن می‌کنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب می‌مالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکه‌های خرمای بدون هسته،‌ خلال هویج و پودرپسته قرار می‌دهیم و رول را می‌پیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت می‌غلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقه‌حلقه شبیه به سوشی می‌بریم.
    پودینگ
    برنج استانبولی
    a147342110364102a.jpg
    غذاهای جدید برای افطار
    مواد لازم
    شیر: یک لیتر
    برنج: 250 گرم
    آب: یک لیوان
    کرم پاتی سیر: 250 گرم
    تخم‌مرغ: دو عدد
    پودرشکر: 75 گرم
    خامه: 100 گرم
    پنیر
    لبنه: 150 گرم
    زرده تخم‌مرغ+ زعفران: برای طلایی کردن روی پودینگ
    روش تهیه:
    1. ابتدا برنج را که از چندساعت قبل خیس کرده‌ایم با آب جوشانده و وقتی که آبش خشک شد شیر را به آن اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم کاملا بجوشد تا برنج باز شود. 2. شیربرنج آماده شده را پس از اینکه کمی حرارت خود را از دست داد با کرم پاتی سیر، تخم‌مرغ، خامه،
    پنیر
    و پودرشکر مخلوط می‌کنیم. این کار را با لیسک یا پره خمیرزن همزن انجام می‌دهیم. 3. پودینگ را بین تعدادی ظرف مخصوص کرم بروله یا سوفله تقسیم کرده و روی آن را با زرده تخم‌مرغ و زعفران طلایی می‌کنیم و داخل ظرف مخصوص فر که کف آن آب‌جوش ریخته‌ایم قرار داده و به مدت یک‌ساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم میگذاریم و به حالت بن‌ماری می‌پزیم.
    اسپرینگ رول حلوا
    a247342110364102a.jpg
    غذاهای جدید برای افطار
    مواد لازم
    حلوای آردگندم: 500 گرم
    مغزگردو: به میزان لازم
    خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: به میزان لازم
    روش تهیه :
    این کار روشی جدید برای سرو حلواست که علاوه بر طعم خوبی که دارد کار بسیار سریع و ساده‌ای هم هست.1. ابتدا یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و طول آن را روی هم تا می‌کنیم. یک قاشق غذاخوری پر، حلوا و مقداری مغزگردو یک طرف آن می‌گذاریم، دو طرف خمیر را روی حلوا تا زده و رول می‌کنیم. رول‌های آماده شده را داخل سینی می‌چینیم و وقتی همه رول‌ها را پیچیدیم در روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم. پس از سرخ کردن رول‌ها را روی دستمال حوله‌ای قرار می‌دهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

    آش
    مانتی
    a337342110364102a.jpg
    غذاهای جدید برای افطار
    مواد لازم
    برنج: یک پیمانه، معادل 200 گرم
    بلغور گندم: یک پیمانه، معادل 200 گرم
    سبزی
    آش
    : 500 گرم
    عدس پخته شده: 300 گرم
    آب‌ گوشت یا مرغ: یک لیتر
    آب: یک لیتر
    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری
    پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
    مواد لازم برای تهیه مانتی:
    آرد: 300 گرم
    نمک: یک‌دوم قاشق چای‌خوری
    تخم‌مرغ: سه عدد
    روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
    گوشت چرخ‌کرده: 200 گرم
    ادویه‌جات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام: یک قاشق چای‌خوری
    پیاز رنده شده: یک عدد، متوسط
    پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
    روش تهیه:
    1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس می‌کنیم و ابتدا برنج را با آب می‌‌جوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه می‌کنیم، چندجوش که خورد، می‌پزد. حالا سبزی،
    آب گوشت
    وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم می‌کنیم و داخل
    آش
    می‌ریزیم. نمک و فلفل
    آش
    را اندازه کرده و اجازه می‌دهیم تا کمی بجوشد و جا
    بیف
    تد.2. برای آماده کردن مانتی، تخم‌مرغ، آرد، نمک و روغن‌زیتون را با هم ورز می‌دهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلی‌متر پهن می‌کنیم و به شکل مربع‌های کوچک 3×3 می‌بریم. گوشت چرخ‌کرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویه‌جات را با هم مخلوط می‌کنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا می‌زنیم و به شکل هلالی دور خودش می‌پیچیم.3. مانتی‌های آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، می‌ریزیم و آبکش می‌کنیم سپس مانتی‌ها را داخل
    آش
    می‌ریزیم و اجازه می‌دهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا
    آش
    حاضر است.
    منبع:
    http://cooking.akairan.com/ashpazi/dizi-abgosht/2014630112444.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی