samira عضو
ارسالها: 0
عضویت: 1 تیر 93پنجشنبه 12 تیر 1393 - 11:28 غذاهای جدید برای افطار (2014 بازدید)
سوشیر برنج
غذاهای جدید برای افطار
آش انواع آش و حلیم - غذاهای جدید برای افطار[/b]
مواد لازم
برنج مخصوص سوشی: 300 گرم
شیر: یک لیتر
پودر هل: یک قاشق چایخوری
بیسکویت سلامت خرد شده: به میزان لازم
خرمای هسته گرفته، هویج پخته خلالی، مارمالاد سیب، پودر پسته: به میزان لازم
روش تهیه:
1. برنج مخصوص سوشی را از یک شب قبل داخل آب خیس میکنیم و با شیر و پودرهل میپزیم تا له شده و آب آن کشیده شود. 2. روی حصیر مخصوص پیچیدن سوشی یک نایلون یا فویل میاندازیم برنج را به شکل چهارگوش 15×15 سانتیمتر و به قطر حدود 7 میلیمتر روی نایلون پهن میکنیم. روی برنج را کمی مارمالاد سیب میمالیم و یک طرف آن را به شکل نواری تکههای خرمای بدون هسته، خلال هویج و پودرپسته قرار میدهیم و رول را میپیچیم. رول آماده شده را داخل پودر بیسکویت میغلتانیم و با یک کارد تیز و تیغه نازک حلقهحلقه شبیه به سوشی میبریم.
پودینگ
برنج استانبولی
غذاهای جدید برای افطار
مواد لازم
شیر: یک لیتر
برنج: 250 گرم
آب: یک لیوان
کرم پاتی سیر: 250 گرم
تخممرغ: دو عدد
پودرشکر: 75 گرم
خامه: 100 گرم
پنیر
لبنه: 150 گرم
زرده تخممرغ+ زعفران: برای طلایی کردن روی پودینگ
روش تهیه:
1. ابتدا برنج را که از چندساعت قبل خیس کردهایم با آب جوشانده و وقتی که آبش خشک شد شیر را به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم کاملا بجوشد تا برنج باز شود. 2. شیربرنج آماده شده را پس از اینکه کمی حرارت خود را از دست داد با کرم پاتی سیر، تخممرغ، خامه،
پنیر
و پودرشکر مخلوط میکنیم. این کار را با لیسک یا پره خمیرزن همزن انجام میدهیم. 3. پودینگ را بین تعدادی ظرف مخصوص کرم بروله یا سوفله تقسیم کرده و روی آن را با زرده تخممرغ و زعفران طلایی میکنیم و داخل ظرف مخصوص فر که کف آن آبجوش ریختهایم قرار داده و به مدت یکساعت روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کردهایم میگذاریم و به حالت بنماری میپزیم.
اسپرینگ رول حلوا
غذاهای جدید برای افطار
مواد لازم
حلوای آردگندم: 500 گرم
مغزگردو: به میزان لازم
خمیر یوفکا مخصوص باقلوا: به میزان لازم
روش تهیه :
این کار روشی جدید برای سرو حلواست که علاوه بر طعم خوبی که دارد کار بسیار سریع و سادهای هم هست.1. ابتدا یک ورق از خمیر یوفکا را برداشته و طول آن را روی هم تا میکنیم. یک قاشق غذاخوری پر، حلوا و مقداری مغزگردو یک طرف آن میگذاریم، دو طرف خمیر را روی حلوا تا زده و رول میکنیم. رولهای آماده شده را داخل سینی میچینیم و وقتی همه رولها را پیچیدیم در روغن داغ شناور و سرخ میکنیم. پس از سرخ کردن رولها را روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
آش
مانتی
غذاهای جدید برای افطار
مواد لازم
برنج: یک پیمانه، معادل 200 گرم
بلغور گندم: یک پیمانه، معادل 200 گرم
سبزی
آش
: 500 گرم
عدس پخته شده: 300 گرم
آب گوشت یا مرغ: یک لیتر
آب: یک لیتر
زردچوبه: یک قاشق چایخوری
پیاز سرخ شده: سه قاشق غذاخوری
مواد لازم برای تهیه مانتی:
آرد: 300 گرم
نمک: یکدوم قاشق چایخوری
تخممرغ: سه عدد
روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری
گوشت چرخکرده: 200 گرم
ادویهجات دلخواه (زردچوبه، کاری، پودرسیر) از هرکدام: یک قاشق چایخوری
پیاز رنده شده: یک عدد، متوسط
پیاز سرخ شده: دو قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1. برنج و بلغور را از شب قبل خیس میکنیم و ابتدا برنج را با آب میجوشانیم تا کمی پخته شود. بلغور را اضافه میکنیم، چندجوش که خورد، میپزد. حالا سبزی،
آب گوشت
وعدس را اضافه کرده، زردچوبه و پیاز سرخ شده را با کمی روغن زیتون گرم میکنیم و داخل
آش
میریزیم. نمک و فلفل
آش
را اندازه کرده و اجازه میدهیم تا کمی بجوشد و جا
بیف
تد.2. برای آماده کردن مانتی، تخممرغ، آرد، نمک و روغنزیتون را با هم ورز میدهیم تا خمیری یکدست حاصل شود. خمیر را به قطر سه میلیمتر پهن میکنیم و به شکل مربعهای کوچک 3×3 میبریم. گوشت چرخکرده و پیاز رنده شده، پیاز سرخ شده و ادویهجات را با هم مخلوط میکنیم و به اندازه یک نخود از مایه گوشتی روی خمیرهای بریده شده گذاشته، به شکل مثلث تا میزنیم و به شکل هلالی دور خودش میپیچیم.3. مانتیهای آماده شده را به مدت سه دقیقه داخل حجم زیادی از آب که درحال جوشیدن است، میریزیم و آبکش میکنیم سپس مانتیها را داخل
آش
میریزیم و اجازه میدهیم طعم مواد به خورد یکدیگر برود. حالا
آش
حاضر است.
منبع:
http://cooking.akairan.com/ashpazi/dizi-abgosht/2014630112444.html
آخرين وبلاگها