Loading...

  • mishad
    mishad
    دوشنبه 20 بهمن 1393 - 00:04

    طرز پخت حلیم بادمجان (1110 بازدید)

    از این خوراک به عنوان آش ارمه داری نیز استفاده می شود .
    مواد لازم : گوشت ۷۵۰ گرم
    برنج ۵/۱ لیوان
    بادمجان ۵/۲ کیلو
    کشک سائیده، پیاز داغ، نعنا داغ، گردو کوبیده به اندازه دلخواه.
    طرز تهیه : گوشت را جداگانه می پزند، بادمجان را پخته و وقتی نیم پز شد، برنج و آب گوشت را به آن اضافه می کنند. پس از پخته شدن آنها را می کوبند و با گوشت کوبیده شده مخلوط نموده روی شعله چراغ قرار می دهند. وقتی که آب آن نزدیک به تمام شدن بود، کشک سائیده شده را به آن اضافه کرده کمی دیگر می پزند تا مقداری سفت شود. سپس آن را در ظرف ریخته، روی آن را با پیاز داغ و گردو تزیین کرده، مصرف می کنند.
    لینک منبع:
    حلیم بادمجان




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی