نرگس عضو
ارسالها: 0
عضویت: 30 دی 93سه شنبه 5 اسفند 1393 - 02:23 هرکی دستور شیرینی خوشمزداره بزاره برا عید درست کنیم (1511 بازدید)
شیرینی روزت قندق
آرد: 250گرم کره :250گرم پودرقند:75گرم پودر فندق:55گرم بکینگ پودر 1/4ق چ
کره را به مدت 2دقیقه با همزن میزنیم پودرقند را اضافه کرده و5 دقیقه دیگر هم میزنیم بالیسک آردوبکینگ پودر و پودر فندق را اضافه کرده وهم میزنیم مواد را با قیف داخل کپسول های مخصوص شیرینی روزت فندق ریخته ودر فر بادمای 175درجه به مدت 25دقیقه میپزیممامان فهيم عضو
ارسالها: 0
عضویت: 16 دی 93سه شنبه 5 اسفند 1393 - 05:35 طرزتهيه قطاب خوشمزه
مواد لازم زرده تخم مرغ 4 عدد ماست 2 لیوان آرد 4 لیوان بکینگ پودر 1 ق م روغن جامد 1/2 لیوان مواد داخل قطاب بادام کوبیده 200 گرم هل کوبیده 1 بسته پودر قند 300 گرم روغن برای سرخ کردن و پودر قند برای روی قطاب ها طرز تهیه
زرده ها رو با ماست، روغن و بکینگ پور می زنیم ارد را در چند مرحله اضافه
کرده و در اخر اینقدر ارد اضافه می کنیم و ورز می دهیم تا به دست نچسبد خمیر را برای یک ساعت و نیم داخل کیسه فریز کنار بخاری یا شوفاژ استراحت می دهیم
بعد خمیر را با وردنه باز کرده با استکان قالب می زنیم ، از مواد به
اندازه ق چ لاش می گذاریم لبه هارو میبندیم و در روغن سرخ می کنیم بعد گرفتن روغن اضافش و سرد شدن پودر قند روش می پاشیم این قطاب در حدود 15 روز تو ظرف دربسته یا سلفون کشیده تو یخچال هنوز مثل اولش تازه می مونهسایت من مامان فهيم عضو
ارسالها: 0
عضویت: 16 دی 93سه شنبه 5 اسفند 1393 - 05:39 طرزتهيه باقلواي ترکيه
باقلوا،
شیرینی مخصوص ترکیه است که در ایران و در بسیاری از کشورهای عربی نیز
طرفداران بسیاری پیدا کرده است. این شیرینی معمولا از لایههای آرد خمیر
شده و خردههای گردو و پسته تهیه میشود و با شهدی که از گلاب و زعفران
درست شده، شیرین میشود که البته از عسل نیز میتوان برای این کار استفاده
کرد. باقلوای ترکیه مواد لازم -تخم مرغ 3عدد -شیر1لیوان-ماست1لیوان -روغن مایع1لیوان -بیکینگ پودر1بسته -آردگندم به مقدار لازم -گردونیم کیلو -کره 400 گرم -نشاسته1کیوگرم -پودر پسته(برای تزئین)50گرم -روغن مایع برای چرب کردن خمیر 1.5 لیوان -برای شربت باقلوا:شکر 4 لیوان -آب 4.5لیوان -لیموترش 2/1 عدد طرز تهیه
تخم مرغ ،شیر،ماست،و روغن مایع را مخلوط کنید .آرد و بکینگ پودر را الک
کرده و به مخلوط اضافه کنید .یک خمیر درست کنید که به دست نچسبد.چند دقیقه
در حرارت اتاق بگذارید ،روی آن را با دستمال مرطوب بپوشانید . از خمیر 60
تکه کوچک به اندازه فندق جدا کنید . روی آن ها را نشاسته بپاشید . با کمک
وردانه پهن کنید و 10 خمیر را روی هم چیده ،دوباره با هم ورز دهید تا یک
لای نازک در بیاید.بعد سینی را چرب کنید (با این مواد می توانید دو تا سینی
به اندازه 35*35 سانتی متر باقلوا درست کنید )،و لایه اول را روی سینی پهن
کنید .روی آن را چرب کنید .دوباره ده تا خمیر کوچک بردارید و روی انها
نشاسته بپاشید .یکی یکی ورز بدهید .روی هم بچینید . یک لای بزرگ به اندازه
سینی ورز دهید .روی آن را چرب کرده گردو بپاشید.این کار را تا شست تا خمیر
تمام شود انجام دهید.دو تا لایهء یک بار گردو بپاشید .آخرین لایه ء خمیر را
که روی سینی گذاشتید برش های یک سانتی بزنید . کره را آب کنید .ولرم که شد
روی خمیر بریزید.فر را از قبل گرم کرده باقلوا را وسط فر بگذارید .تا روی
آن طلایی شود ( تقریبا 45 دقیقه ). برای اماده کردن شربت باقلوا : در
یک دیگ شکر و آب را بریزید و بگذارید جوش بیایدو کمی غلیظ شود .سپس به ان
آب لیمو اضافه کنید . چند دقیقه بعد از روی آتش بردارید . وقتی که شربت
ولرم شد روی باقلوا آرام آرام بریزید . باقلوا که از فر درآمد باید سرد شده
باشد فرمول ایرانی زمان تهیه:20 دقیقه زمان پخت: 40 دقیقه خمیر ورقهای آرد: 15 ورقه کره دوب شده: یک چهارم پیمانه گردو: نصف پیمانه (کاملا خرد شود) پودر پسته و نارگیل: مقداری براسایت من مامان فهيم عضو
ارسالها: 0
عضویت: 16 دی 93سه شنبه 5 اسفند 1393 - 05:43 طرزتهيه شيريني گردويي مخصوص عيد:-!
مواد لازم:
زرده ی تخم مرغ 3 عدد
روغن مایع 1 قاشق مربا خوری
گردو خرد شد 150 گرم
شکرآسیاب شده 1 پیمانه
آرد سفید 1 قاشق غذاخوری
هل و وانیل از هرکدام نصف قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا زرده ها را با شکر آسیاب شده حدود 10 دقیقه خوب بزنید ، سپس یک قاشق مرباخوری روغن را به آنهااضافه کرده و خوب با هم مخلوط کنید و پس از آن یک قاشق آرد را .در آخر هم گردوهای خورد شده را داخل این مواد ریخته و به هم بزنید داخل سینی فر را با روغن خوب چرب کرده و با یک قاشق چایخوری مواد آماده شده را با فاصله ی مناسبی که به هم نچسبند گرد گرد بریزید و سینی را داخل فر به مدت10تا 15 دقیقه قرار دهید. پس از سرد شدن روی آنها را با پودر پسته تزیین کرده و در شیرینی خوری چیده، با چای نوش جان کنید .سایت من مامان فهيم عضو
ارسالها: 0
عضویت: 16 دی 93سه شنبه 5 اسفند 1393 - 05:46 طرز تهيه نان برنجي مخصوص عيد
آرد برنج، پودر قند، هل و سياه دانه از مواد اصلي اين شيريني خوشمزه هستند.
مواد لازم:
آرد برنج نرم: نيم كيلو
گلاب: يك سوم پيمانه
پودر قند نرم: 175 گرم
تخممرغ: يك عدد
روغن جامد: 250 گرم
هل كوبيده: كمي
سياه دانه: كمي
طرز تهيه:
• پودر قند، روغن جامد و زرده تخممرغ را با هم مخلوط كرده، و با استفاده از همزن آنقدر هم بزنيد تا كاملا نرم شود.
• سفيده تخممرغ را با همزن خوب هم زنيد طوري كه سفت و سفيد شود و از ظرف نريزد.
• سپس آن را به مخلوط زرده و پودر قند و روغن افزوده، گلاب را نيز اضافه كنيد.
• پس از اينكه مواد فوق را كاملا با هم مخلوط كرديد، آرد برنج را به آن اضافه كنيد.
• روي خمير را با كيسه فريزر بپوشانيد و بگذاريد تا 2 ساعت بماند.
• يك ورق كاغذ روغني را روي سطح صافي قرار داده، خمير را روي آن بگذاريد.
• يك عدد كاغذ روغني را نيز بر روي خمير قرار داده، و خمير زير آن را با وردنه به قطر نيم سانتيمتر باز كنيد.
• سپس خمير را به اشكال مورد نظر قالب زنيد.
• اگر مايل باشيد با دست و بدون قالب به خمير شكل دهيد، خمير را به صورت گلولههاي كوچكي درآورده و در دست كمي پهن كنيد و با وسيلهاي استوانهاي روي آن نقش بياندازيد.
• يك برگ كاغذ روغني در سيني فر قرار داده، سپس شيرينيها را درون آن بچينيد.
• روي شيرينيها مقداري پودر پسته و سياه دانه بريزيد.
• شيرينيها را روي دماي 150درجه سانتيگراد به مدت 20- 15 دقيقه حرارت دهيد.سایت من مامان فهيم عضو
ارسالها: 0
عضویت: 16 دی 93سه شنبه 5 اسفند 1393 - 05:49 طرزتهيه شيريني نارگيلي بسيار خوشمزه ومجلسي
اگر طرفدار طعم نارگيل هستيد حتما اين شيريني خوشمزه را انتخاب میکنید
تعداد: 24 عدد
زمان تهيه: 15 دقيقه زمان پخت: 15 دقيقه
مواد لازم:
سفيده تخممرغ: 4 عدد بزرگ
شكر: يك پيمانه
پودر وانيل: يك قاشق چايخوري
آرد: نصف پيمانه
پودر نارگيل: 2/1+ 2 پيمانه
طرز تهيه:
• در يك ظرف استيل، سفيده تخممرغ، شكر و نمك را بريزيد و ظرف را روي قابلمه آب در حال جوش قرار دهيد و مواد داخل ظرف استيل را هم بزنيد.
• وقتي مخلوط گرم شد، آن را از روي حرارت برداشته، پودر وانيل، آرد و پودر نارگيل را درون آن بريزيد.
• درب ظرف حاوي مخلوط را بگذاريد و حدود يك ساعت آن را درون يخچال قرار دهيد. • فر را روي دماي 325 درجه فارنهايت از پيش گرم كنيد.
• روي سيني فر، كاغذ مخصوص شيرينيپزي را قرار دهيد و به اندازه يك قاشق، يك قاشق از خمير برداشته و به فاصله 5/2 سانتيمتر از هم، آنها را روي كاغذ مخصوص، بچينيد.
• آنها را به اندازه 20- 15 دقيقه يا تا زمانيكه طلايي رنگ شوند، حرارت دهيد.
• سيني را از فر خارج كرده، در همان جايي كه قرار دارند به مدت 10 دقيقه صبر كنيد تا خنك شوند.سایت من
آخرين وبلاگها