Loading...

  • samin_m
    samin_m
    دوشنبه 24 فروردین 1394 - 02:14

    ترد کردن گوشت به‌وسیله کیوی (1100 بازدید)

    در این مقاله با روش ترد کردن گوشت توسط کیوی آشنا می‌شوید
    ترد کردن گوشت به‌وسیله کیوی
    مقدمه
    ترد کردن گوشت، یک فرایند پخت ساده است که برای کاهش سختی فیبرهای یک برش گوشت استفاده می‌شود. ترد کردن گوشت باعث شکستن فیبرهای گوشت شده، و گوشت را نرم می‌کند. نه تنها جویدن گوشت ترد شده راحت‌تر است، بلکه طعم بهتری دارد و دلپذیرتر است. این فرایند برای برش‌های ضخیم گوشت، همانند استیک‌ها، و علی‌الخصوص برای افرادی که دوست دارند گوشت خود را به صورت نیم‌پز و یا خوب پخته شده مصرف کنند، ضروری است.
    یک سری از فروشندگان گوشت، گوشت‌های که پیشاپیش ترد شده‌اند را به فروش می‌رسانند. با این حال شما می‌توانید در زمان درست کردن غذا، هر نوع گوشتی که دوست دارید را ترد کنید. این کار باعث می‌شود شما از موادی که برای آماده کردن گوشت استفاده می‌شود مطمئن باشید. علاوه بر این، مواردی وجود دارد که شما می‌توانید در زمان پخت گوشت، آن را ترد کنید. در حالی که روش‌های خیلی زیادی برای ترد کردن گوشت وجود دارد (همانند استفاده از وسایل ترد کننده، فرایندهای پیرسازی، ترد کننده‌های تجاری گوشت، و ترد کردن گوشت به‌وسیله آبلیمو ...)، یک راه جایگزین استفاده از میوه کیوی است.
    علاوه بر اینکه شما می‌توانید از کیوی به شکل یک میوه استفاده کنید، برای ترد کردن گوشت هم مورد استفاده قرار می‌گیرند، و به عنوان یک ترد کننده مناسب برای گوشت تبلیغ می‌شوند. آنزیمی به نام آکتینیدین در داخل کیوی وجود دارد که باعث ترد شدن تکه‌های بزرگ گوشت، مخصوصاً استیک می‌شود. آکتینیدین آنزیمی است که توانایی حل کردن پروتئین را دارد
    برای دیدن ادامه مطلب بر روی لینک زیر کلیک کنید.
    http://wiki.5040.ir/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%D8%AF-%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86-%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA.html




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی