Loading...

  • samin_m
    samin_m
    یکشنبه 30 فروردین 1394 - 00:23

    قلیه بادمجان (1389 بازدید)

    یه غذای گیاهی ساده....از شهر گرمسار که از یکی از دوستان یاد گرفتم و البته ادویه های دلخواه خودم رو هم زدم :)
    مواد لازم برای 3، 4 نفر:
    بادمجان: 2 تا متوسط یا 3 تا قلمی ریز
    گوجه فرنگی: 2 تا متوسط
    لوبیا چشم بلبلی: 1 لیوان
    پیاز: 1 دونه متوسط
    سیر : 2، 3 حبه
    نمک و فلفل و زرچوبه
    زیره و دارچین
    آبغوره
    طرز پخت:
    لوبیا چشم بلبلی رو شستم و یکی دو ساعت خیسوندم
    بادمجون های قلمی رو پوست کنده یا مثه من راه راه پوست بگیرین...حلقه حلقه می کنیم و نمک می زنیم و کنار میذاریم...تلخیش رو می گیریم و سرخ می کنیم.
    پیاز رو ریز کردم و توی روغن طلایی کردم...سیر خرد شده هم اضافه کردم...زرچوبه زدم..نمک و فلفل و یه نمه زیره و دارچین..وقتی خوب طلایی شد گوجه ها رو اضافه کردم..من گوجه رو اینجوری فیله کردم و بعد هم ریز...می تونین پوره هم کنین که بهتره به نظرم..اگه رنگ نداشت رب هم می تونین یه کوچولو بزنین..کی به کیه؟!
    یه تفتی که دادم لوبیاها رو هم ریختم و هم زدم...یه لیوان آب ریختم توش و گذاشتم بپزه لوبیا...آب رو اگه لازم بود کم کم بریزین که غذا آبکی نشه..کلا قلیه ها کم آب هستن دیگه.....وقتی لوبیا پخت (له نشهههههه) بادمجون های سرخ شده رو هم روش گذاشتم و آبغوره ریختم و گذاشتم هم مزه بشن
    مسلما با گوشت یا مرغ هم باید خوشمزه تر بشه...
  • kitkatt
    kitkatt
    یکشنبه 10 خرداد 1394 - 02:22
    ممنون بنظر ساده و خوشمزه میاد;)
    من مامان دوقلوهای ناز وقشنگممممممممم
  • سامژانک
    سامژانک
    سه شنبه 13 مرداد 1394 - 02:34
    @};-




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی