بهار عضو
ارسالها: 6964
عضویت: 30 اردیبهشت 91پنجشنبه 20 مهر 1391 - 06:59 اشترودل
شیر: 125 گرم
مایه خمیر : 1 ق س پر
شکر : یک دوم ق س
نمک : 1 ق س
روغن مایع: 50 گرم معادل یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : 2 عدد
آرد: 350 گرم معادل 3 پیمانه
بهبود دهنده 1 ق س
طرز تهیه:
خمیر مایه+ نمک و شکر را مخلوط کنید وبه همراه 3 ق س آب و لرم مخلوط کنید بدون اینکه هم بزنید و در جای گرم قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند.
تخم مرغ را با چنگال بزنید و باقیمانده نمک و شیر را اضافه می کنیم ومی زنیم تا یکدست شود (با چنگال) سپس روغن مایع را اضافه کرده وبعد مایع خمیر عمل آمده را هم اضافه
می کنیم در آخر آردو بهبود دهنده را زده وبا دست مخلوط می کنیم و چند دقیقه خمیر را ورز می دهیم و ضربه می زنیم روی خمیر را می پوشانیم ویکساعت در جای گرم استراحت می دهیم.
مواد میانی:
قارچ : 200 گرم
فلفل دلمه ای رنگی : 2 الی
3 عدد
جعری خرد شده: یک دوم پیمانه
کالباس خرد شده: 1 پیمانه
سوسیس : 1 پیمانه
پنیر موتزرولای رنده شده: یک دوم پیمانه
پنیر تست : 2 الی 3 ورق
آویشن : 1 ق س
کنجد : به میزان لازم
زرده تخم مرغ برای زرینه کردن : 1 عدد
سس مایونز یا سس خردل : 1 قاشق
نمک و فلفل : به میزان لازم
نکته: می توان به جای سوسیس و کالباس از گوشت چرخ کرده آماده شده یا مرغ پخته ی ریش شده ویا میگو و ماهی پخته شده استفاده کرد.
طرز تهیه:
یک تکه از خمیر را باوردنه به قطر
3m یا4m(میلیمتر) باز کند اصلا نباید کلفت باشد به شکل مستطیل برش می زنیم روی خمیر را آویش می پاشیم تمام مواد میانی با هم مخلوط کرده سس و آویشن و پنیر را هم در آخر اضافه کرده واز مواد وسط خمیر می گذاریم . آویشن می پاشیم پنیر تست را روی مواد گذاشته و خمیر را روی هم می کشیم ومی چسبانیم سروته خمیر را
هم می چسبانیم
. اشترودل را داخل سینی چرب شده می گذاریم روش را رزینه می کنیم و کنجد می پاشیم و در فر
C
180 به مدت 35 الی 45 قرار می دهیم تا کاملاً اشترودل طلائی شود.
نکته:
خمیر را طوری نازک پهن کنید که دست از زیرش پیدا باشد
نوش جانسایت من بهار عضو
ارسالها: 6964
عضویت: 30 اردیبهشت 91پنجشنبه 20 مهر 1391 - 07:11 پیتزا و خمیر پیتزا
طرز تهیه خمیر پیتزا(خمیر بسیار لطیف و خوشمزززززززززززه)
بهبود دهنده : 1 ق چ
روغن مایع: 2 ق س
خمیر مایه: یک و نیم ق چ
آب ولرم : 1 پیمانه
شکر:
1 ق چ
نمک: یک دوم ق چ
آرد : به میزان لازم تا جایی که خمیر به دست نچسبد
طرز تهیه:
نمک و بهبود دهنده را به آرد زده و وسط آرد را گود می کنیم شکر را ریخته و روش مایه خمیر را می ریزیم (از فعال بود مایه خمیر مطمئن شوید) آب ولرم را روی مایه خمیر و شکر ریخته وبا قاشق مخلوط کنید تا مایه خمیر شروع به فعال شدن بکند و آرد را کم کم به وسط بیاورید. خمیر را 10 دقیقه کاملا ورز بدهید و ضربه بزنید بعد روغن مایع را اضافه کرده و آنقدر ورز می دهیم تا روغن کاملاً جذب خمیر شود سپس خمیر را روکش کشید و در جای گرم به مدت 45 استراحت می دهیم تا خمیر 2 برابر شود.
//////////////////////////////////////////////////
مواد رویه:
پیتزای مخلوط یا مخصوص:
کالباس
سوسیس
فلفل دلمه ای
گوشت چرخ کرده (در صورت دلخواه ) پنیر موتزرلا- پیاز
قارچ (فلفل دلمه ای همیشه روی پنیر می ریزیم)
///////////////////////////
پیتزای سبزیجات:
کنسرو مخلوط سبزیجات (هویج
- نخود فرنگی- ذرت) قارچ
فلفل دلمه ای
پیاز
گوجه- پنیر (بادمجان کبابی حلقه حلقه شده با پوست را می توان داخل آن ریخت)
//////////////////////////////////////////////
پیتزای پنیر یا مارگاریت :
پنیر و گوجه همان سس گوجه
///////////////////////////////////
پیتزای قارچ :
قارچ
فلفل دلمه ای
پیاز
سیر
پنیر و در صورت دلخواه کنسرو سبزیجات
////////////////////////////////////
پیتزای گوشت و قارچ :
گوشت که می توند رست بیف باشد
و می توند گوشت چرخ کرده آماده سازی شده با رب کم باشد
قارچ
فلفل دلمه ای
ذرت
پنیر
//////////////////////////
پیتزای بیرونی:
سوسیس تند+ فلفل قرمز- پنیر و کالباس
/////////////////////////////////
پیتزای تونا:
همان پیتزای تن ماهی است. همه مواد هست به جز سوسیس و کالباس که به جای آن تن ماهی استفاده می شود.
/////////////////////////////////////
پیتزای کاری مرغ:
به جای ادویه از کاری استفاده می شود
نکته : مرغ باید پخته باشد باید خوش نمک با زرد چوبه- پیاز وپودر سیر و دارچین پخته شود بعد از سرد شدن ریش ریش می کنیم.
/////////////////////////////
پیتزای مارگاریت:
گوجه: 500 گرمسیررنده شده ی تازه: 4 حبه
روغن زیتون: 5 ق س
نمک + فلفل + آویشن به میزان لازم
تمام مواد را مخلوط کنید ونیم ساعت به مواد استراحت بدهید تا طعم بگیرد می تواند در این سس پیاز رنده شده هم بزنید.
/////////////////////////////
کف سینی را چرب می کنیم خمیر را هر اندازه ای که می خواهیم چانه می گیریم می تواند چانه ها به اندازه ی کوچک و فانتزی باشد می تواند به اندازه ی پیتزای معمولی باشد ومی توانیم کل خمیر را باز کنیم وکامل داخل سینی فر انداخته و برش بزنیم. خمیر باید 3 میلی متر کلفت تر نباشد.
چانه ها باید 4 تا 8 دقیقه استراحت کند. بعد از باز کردن خمیر چنگال می زنیم ود ر فر
C 180 قرار می دهیم 10 تا 15 تا نیم پز شود.
پیتزای اختراعی بهار:
گوشت + جعفری + قارچ+ پیاز سرخ شده + نخود فرنگی یا ذرت در حد کم + آویشن باهم مخلوط می کنیم روی نان یک لایه سس گوجه ای که خودمان درست کردیم می مالیم پنیر می پاشیم از مواد رویش می ریزیم و آویشن می پاشیم و پنیر را دوباره روش می دهیم و دوباره آویشن می زنیم.
//////////////////////////////////////////////
نکته :خمیر مایه را حتماً داخل فریزر نگهداری کنید.
نکته: روی سس گوجه را هم آویشن می پاشیم.
پیتزا را داخل فر قرار می دهیم به حرارت
C180 به مدت 20 دقیقه قرار میدهیم ویک کم جعفری یا زیتون روش می دهیم برای زیبائی و تزئین.
سایت من ناناز عضو
ارسالها: 4690
عضویت: 18 مهر 91پنجشنبه 20 مهر 1391 - 08:02 بهارررررررررررر مگه من چه گناهی کردمممممممممممممممممم این چه کاری با من می کنی..... منم می خواهمپانیسا عضو
ارسالها: 76
عضویت: 15 مهر 91سه شنبه 25 مهر 1391 - 04:59 khoshmazaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaastشیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91سه شنبه 25 مهر 1391 - 08:32 ناناز عضو
ارسالها: 4690
عضویت: 18 مهر 91یکشنبه 30 مهر 1391 - 10:46 بهار جون من دوشنبه دوستم عصرونه میاد خونم ساعت 4 میاد تا 8 ... می شه بگی برایش چی درست کنم... که برای عصرونه هم شیک باشه هم خوشمزهنهال عضو
ارسالها: 1776
عضویت: 16 مهر 91یکشنبه 30 مهر 1391 - 10:51 بهار جون واقعا دست مریضاد داری
ای ول به این همه کدبانویی و هنرناناز عضو
ارسالها: 4690
عضویت: 18 مهر 91یکشنبه 30 مهر 1391 - 10:52 پلیز دستور هات چاکلت....بهار عضو
ارسالها: 6964
عضویت: 30 اردیبهشت 91یکشنبه 30 مهر 1391 - 10:55 http://baharfoods.blogfa.com/post-32.aspx
اینجا رو ببین ناناز جونسایت من بهار عضو
ارسالها: 6964
عضویت: 30 اردیبهشت 91یکشنبه 30 مهر 1391 - 10:57 هات چیپسم خوبه اینم دستورش ناناز جون
http://baharfoods.blogfa.com/post-29.aspxسایت من خاطره ادیتور
ارسالها: 67
عضویت: 18 مهر 91یکشنبه 30 مهر 1391 - 15:24 ممنون بهار جون. خانوم هنرمندشیرین خانومی ادیتور
ارسالها: 3035
عضویت: 29 اردیبهشت 91یکشنبه 30 مهر 1391 - 16:49 مرسی بهارمناناز عضو
ارسالها: 4690
عضویت: 18 مهر 91یکشنبه 30 مهر 1391 - 20:24 مرسی بهار جونمممممممممممممسارا جون عضو
ارسالها: 0
عضویت: 25 اسفند 91جمعه 25 اسفند 1391 - 18:41 بهار گفته:دستور پخت فست فودها رو اینجا بذاریم. ممنونسارا جون عضو
ارسالها: 0
عضویت: 25 اسفند 91جمعه 25 اسفند 1391 - 19:10 امید وارم فستفوتتون خوششششششششششمززززززه باشهسارا جون عضو
ارسالها: 0
عضویت: 25 اسفند 91جمعه 25 اسفند 1391 - 19:34 بهار خانم آموزش مرغی بهتون بدم که انگشتاتون رو بخورید
آخرين وبلاگها