Loading...



  • iranforums
    iranforums
    شنبه 22 آبان 1395 - 00:29

    پیراشکی کلم و هویج، یک پیراشکی خوشمزه مخصوص گیاهخواران (241 بازدید)


    pirashki-kalam-va-havij.jpg
    پیراشکی کلم و هویج، یک پیراشکی خوشمزه مخصوص گیاهخواران
    پیراشکی یکی از غذاهای پرطرفدار می باشد که می تواند به عنوان یک میان وعده و یا عصرانه استفاده شود و یا به عنوان پیش غذا در میهمانی ها و تولد ها به کار رود.اما این بار قصد داریم این غذا را برای افرادی که ؤزیم گیاهخواری دارند تهیه نماییم و در آن از کلم و هویج استفاده نماییم.با ما همراه باشد.
    پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاه خواران
    مواد لازم برای خمیر پیراشکی
    مخمر : ۱ قاشق غذاخوری سر پر
    آب گرم : ۱ فنجان
    شکر : ۱ قاشق غذاخوری
    نمک : ۱ قاشق چایخوری
    روغن : ۳ قاشق غذاخوری
    ماست : ۱ فنجان
    تخم مرغ : ۲ عدد
    آرد : ۴ فنجان
    مواد لازم برای تهیه مایع درون پیراشکی
    پیاز قرمز متوسط : ۱ عدد
    زردچوبه : ۱ قاشق چایخوری
    کلم سفید خرد شده : ۱ فنجان
    کلم قرمز خرد شده : ۱ فنجان
    هویج رنده شده : ۱ فنجان
    رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری
    آب لیمو تازه : ۱ قاشق غذاخوری
    روغن زیتون، نمک و فلفل : مقداری
    طرز تهیه پیراشکی مخصوص گیاهخواران
    مرحله اول تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران
    آب ۱۰۰ درجه و شکر را خوب مخلوط کرده و مخمر را اضافه کنید. این مخلوط را برای ۱۰ دقیقه کنار بگذارید.
    مرحله دوم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران
    نمک، روغن، ماست و تخم مرغ را به این مخلوط افزوده و خوب هم بزنید.
    مرحله سوم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران
    آرد را کم کم اضافه کرده و خوب هم بزنید تا خمیر کاملا یک دست شود. خمیر را برای یک ساعت استراحت داده و در این فاصله مواد داخلی پیراشکی را درست کنید.
    مرحله چهارم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران
    پیاز را تفت دهید تا طلایی شود. نمک و ادویه را اضافه کرده و تفت دهید.کلم و هویج را اضافه کرده و تفت دهید. رب گوجه فرنگی را اضافه و برای ۱۰ دقیقه بگذارید تا بپزد.
    مرحله پنجم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران
    بعد از خاموش کردن شعله گاز آبلیمو را اضافه کند.
    مرحله ششم تهیه پیراشکی کلم و هویج مخصوص گیاهخواران
    خمیر را به اندازه پرتقال بردارید و کف دست تان باز کنید. از مخلوط درست کرده درون آن ریخته و خمیر را ببندید. پیراشکی ها را در آرد غلطانده و درون روغن سرخ کنید.
    منبع: سیمرغ