Loading...

  • عسل بانو
    عسل بانو
    جمعه 8 اردیبهشت 1396 - 02:14

    پخت فسنجون خیلیی خوشمزه میخوام (990 بازدید)

    کدبانوهای محترم دستور پخت فسنجون خوش مزه میخوام ☺
  • لیلون
    لیلون
    جمعه 8 اردیبهشت 1396 - 02:44
    سلام عزیزم
    گردوی چرخ شده رو یه کوچولو با پیاز متوسط رنده شده و زردچوبه و زعفران تفت میدم در حد یک دقیقه
    بعدش بهش آب سرد اضافه میکنم با شعله کم دو سه ساعت بپزه
    بعد دو سه ساعت گردوهای پخت شده تیره میشن ..
    تو ظرف دیگه ای مرغ رو با پیاز و زردچوبه و هویج و آب کم میگذاریم بپزه وقتی پخت مرغارو از آب خارج و ریش ریش درشت میکنم یا از اول مکعبی ریز
    و به فسنجون اضافه میکنیم تا با هم بجوشن و مزه بگیرن
    نیم ساعت آخر بهش رب انار اضافه میکنم با دو قاشق شیره انگور تا ملس بشه
    پنج دقیقه آخر درب قابلمه رو نیمه باز میدارم و بهش دوتا قالب یخ کوچولو اضافه می‌کنم تا روغنش بیاد رو ....با رون مرغ و گوشت قلقلی هم میشه پخت
    با کته زعفرانی خوشمزه میشه
    هیچ بالشی نرم تر از وجدان آسوده نیست...
  • عسل بانو
    عسل بانو
    جمعه 8 اردیبهشت 1396 - 03:03
    مدت زمان پختش چه قدره من ساعت 5 گزاشتم برای 10،11 شب خوب جا میفته؟
  • لیلون
    لیلون
    جمعه 8 اردیبهشت 1396 - 03:04
    آره خیلی خوب میشه
    ولی حواست به مقدار آبش باشه که خیلی غلیظ یا خیلی رقیق نباشه
    هیچ بالشی نرم تر از وجدان آسوده نیست...
  • لیلون
    لیلون
    جمعه 8 اردیبهشت 1396 - 03:05
    اگه آبش کم شد هر یک ساعت بهش قالب یخ یا آب خیلی سرد اضافه کن
    هیچ بالشی نرم تر از وجدان آسوده نیست...
  • لیلون
    لیلون
    جمعه 8 اردیبهشت 1396 - 03:06
    نوش جان :)
    هیچ بالشی نرم تر از وجدان آسوده نیست...
  • عسل بانو
    عسل بانو
    جمعه 8 اردیبهشت 1396 - 03:39
    رفتم اضافه کردم روغن انداخت چ بااااحال :d




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی