Loading...

  • مریم تهرانی
    مریم تهرانی
    شنبه 27 آبان 1396 - 20:51

    دستور آشپزی (704 بازدید)

    کباب کنجه لاری
    [img]https://www.vilajar.com/Place/644[/img]
    یکی از چیزهایی که در سفر توجه همه رو جلب میکنه نوع غذاهایی است که در شهرهای مختلف وجود داره . از معروفترین غذاهای لارستان که طرفدار های خیلی زیادی داره کباب کنجه لاری هستش. پیشنهاد میکنم اگر به این منطقه سفر کردید فرصت خوردن این غذا را از دست ندهید.
    کباب کنجه لاری در بین خود لارستانی ها نیز محبوبیت زیادی داره و آن را در مراسم های خاص مثل عروسی ها،مهمانی ها درست میکنند.
    برای تهیه کباب کنجه لاری می توان از چند نوع گوشت مانند گوشت بز، گوسفند، مرغ، گاو و گوساله استفاده کرد.
    مواد لازم برای تهیه کباب کنجه لاری
    مرغ متوسط 1 عدد
    ماست پر چرب 1.5 پیمانه
    تخم گشنیز 1 قاشق غذا خوری
    زعفران آب زده 1 قاشق غذا خوری
    پیاز متوسط 2 عدد
    فلفل پاپریکا 1 قاشق غذا خوری
    لیمو ترش تازه 2 عدد
    روغن مایع نصف پیمانه
    نمک و فلفل قرمز به میزان لازم
    طرز تهیه کباب کنجه لاری
    ابتدا مرغ را پاک کرده، پوست آن را جدا و به تکه های کوچک تقسیم کنید.
    تکه های مرغ را در ظرف مناسبی ریخته و لابه لای آن پیاز های خرد شده را بریزد.
    لیمو ها را چهار تکه کرده و آب را به مرغ اضافه نمایید و پوست آن را نیز لا به لای مرغ ها قرار دهید.
    ماست را نیز لا به لای مرغ ها ریخته و خوب مخلوط کنید تا تمام مرغ ها به ماست آغشته شوند.
    فلفل قرمز، فلفل پاپریکا و نمک را نیز به مواد افزوده و تخم گشنیزها را با دست خرد کرده و اضافه نمایید.
    در آخر روغن و زعفران دم کرده را به مواد بیفزایید و همه مواد را خوب با هم مخلوط نمایید. در ظرف را بسته و حداقل 5 ساعت در یخچال بگذارید تا عطر و طعم مواد به خورد مرغ برود. پس از آن مرغ ها را به سیخ زده و بر روی ذغال قرار دهید تا کباب شوند.
    برای سس روی کباب نیز کره را آب کرده، زعفران و آب لیمو را به آن افزوده و حرارت دهید تا غلیظ گردد. پس از 15 دقیقه که کباب ها آماده شد با یک قلم مو، کباب ها را به سس آغشته نمایید و حرارت دهید تا سس به خورد کباب برود و در نهایت گوجه نیز کباب کرده و با کباب کنجه لاری میل نمایید.
    https://www.vilajar.com/Place/644


    برچسب ها:




---

مشاوره، آموزش و ساخت فروشگاه اینترنتی