shahlamoradi عضو
ارسالها: 0
عضویت: 17 مرداد 97چهارشنبه 17 مرداد 1397 - 05:31 آموزش طرز تهیه آبگوشت سنتی (531 بازدید)
آموزش طرز تهیه آبگوشت سنتی
مواد لازم
مقدار لازم مواد آبگوشت
گوشت آبگوشتی
500 گرم
نخود
نصف لیوان
لوبیا سفید
نصف لیوان
گوجه فرنگی
2 عدد
پیاز
2 عدد
سیب زمینی
2 عدد
سیر
1 حبه کوچک
رب گوجه فرنگی
1 قاشق غذاخوری
فلفل سیاه
به مقدار لازم
نمک
به میزان لازم
طرز تهیه آبگوشت
1) برای اینکه آبگوشت خوب شود، شاید اولین کار این است که نخود و لوبیاسفید را 24 ساعت قبل درون آب خیس دهید. ( اگر چند بار هم آبش را عوض کنید بهتر است ) قابلمه ای بدارید و مواردی مانند گوشت آبگوشت، نخود، لوبیا، 1 عدد پیاز، گوجه و سیرها را در آن بریزید. حدود 7 عدد لیوان هم آب اضافه کنید.
2) بهتر است گوجه هایی که اضافه می کنید بدون پوست باشند. حال قابلمه را بر روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار دهید و بگذارید بپزد. با اینکار می خواهیم آبگوشت را خوبِ خوب جا بیندازیم.
3) بعد از تقریبا حدود 2 ساعت و نیم که آبگوشت روی شعله بوده است،اقدام به پوست گرفتن سیب زمینی ها کنید، سپس بشوئید و بعد از آن درون قابلمه بریزید. ( پیازی که از قبل درون قابلمه قرار داده بودیم را بردارید و دور بریزید )
4) در این مرحله چربی ای که در قابلمه قرار داده بودید را نیز از قابلمه در آورید و با 1 عدد پیاز بکوبید و همه آنها را درون قابلمه بریزید. هر وقت که احساس کردید مواد درون قابلمه ( گوشت و حبوبات ) به خوبی حالت نرم به خود گرفته اند، اقدام به اضافه کردن نمک و فلفل سیاه به آبگوشت کنید.
5) جهت بهتر کردن رنگ آبگوشت 2 قاشق رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و بعد از آن به قابلمه اضافه کنید. صبر کنید تا آبگوشت به خوبی جا بیوفتد. هر زمان که حس کردین آبگوشت به خوبی جا افتاده است آن را درون کاسه بریزید. می توانید آن را با نان ترید کنید. کار تمام است و می توانید آن را به هر روشی که دوست دارید سرو کنید.
منبع : http://rouzegar.com/cookery/chowder-recipeسایت من
آخرين وبلاگها